Het grote wat-trek-ik-aan-drama is eindelijk opgelost met Black&Blanche’s ColorPassPort!

donderdag 30 augustus 2012

Photobucket 
We kennen het allemaal. We slaan de deuren van onze kledingkast open en er is simpelweg níéts dat ‘leuk genoeg’ is om aan te trekken. Die ene ge-wel-dige blouse is natuurlijk weer in de was omdat je er zo nodig pastasaus op moest knoeien en die neonroze skinny waar je killerlegs van krijgt had je eergisteren al aan. Drama to the max! Het resultaat van dit scenario? Je kiest voor een plain white T-shirt en een altijd-goed-skinny-jeans, een combinatie waar je al tientallen keren in verschenen bent. Bluh. En dat terwijl er genoeg moois in je kast te vinden is, that’s for sure! Gelukkig is hulp nabij in de vorm van een nieuwe app van Black&Blanche: ColorPassPort (CPP) gaat ons helpen fashion dilemma’s op te lossen en er elke dag weer verrassend ‘nieuw’ uit te zien!


Wat vaak voor problemen zorgt bij het ‘Het-moet-ik-aan-drama’ zijn de kleuren die in onze garderobes te vinden zijn. De klassieke combinaties zijn namelijk bij ons allemaal wel bekend: Zwart en wit is tijdloos, beige met crème is chique en ook de principes van colourblocking zijn ons niet ontgaan. Maar zodra we uit onze comfort zone stappen, wordt het lastig. Want hoe combineer je nu die geweldige markergele short met de pasteltrend die de catwalks onveilig maakt? Daar helpt CPP je vanaf vandaag bij, thuis en in de paskamer.

Photobucket
Hoe werkt de app nu precies, zal jullie vraag zijn. Very simple! Je download de app op je Iphone, Ipad of Android toestel en je kunt al aan de slag. Met CPP kun je kiezen tussen drie activiteiten. Je kunt ‘trend colors’ – denk aan petrolblauw en bordeauxrood - matchen met bijpassende kleuren, je eigen kleurenpalet samenstellen – om zo te ontdekken of dit palet goed matcht of het misschien wel iets pittiger/rustiger kan – én je kunt testen of de kleuren die jij van plan bent te combineren goed matchen. Dat bespaart je weer de moeite om dat okergele topje aan te trekken op de fuchsia-roze broek toch?

De ColorPassport App van Black&Blanche is kosteloos verkrijgbaar in de Itunes Store en Android Market. So tell me, wat vinden jullie van een app als deze? De moeite waard om eens mee te spelen in de hoop dat hij je inspireert en op nieuwe ideeën brengt of is dit echt niets voor jou?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio