Radiostilte: In desperate need of coffee. Longing for a good night sleep.

dinsdag 14 augustus 2012

Photobucket 
Hoi lieve meisjes! Ik weet niet waar ik de tijd vandaan heb getoverd om dit te schrijven, maar ik móét jullie gewoon even ‘spreken’. De radiostilte op Pretty Brilliant bevalt me namelijk totaal niet, maar op dit moment kan ik er vrij weinig aan doen. Ik ben namelijk in een wervelwind van een periode terecht gekomen. Achter de schermen zijn er de nodige onvoorziene omstandigheden opgedoken, wat betekent dat ik vreselijk lange dagen draai en veel te weinig slaap. Dat ik overdag met verhuiswagens op en neer rijd, dozen sjouw, muren verf, kasten sloop en ga zo maar door. Verder is alles goed met me hoor, maak jullie vooral geen zorgen om mij, maar op dit moment mist voor mij simpelweg de tijd, de energie en het plezier om te bloggen. Er staat genoeg leuks voor de deur – een prachtige collectie van L’Occitane, een samenwerking met BB Cream Shop, een artikel over manicures en pedicures – maar eerst ben ik op andere plekken hard nodig. Ik hoop dan ook dat jullie dit me niet al te zeer kwalijk nemen, een duik nemen in het Pretty Brilliant register opdat jullie 'oude artikelen' tegenkomen – lachbuien gegarandeerd – en daarbij natuurlijk genieten van het mooie weer. Tot heel snel!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio