Review door Adriënne: De winnares van de Bubba with Glasses winactie!

woensdag 15 augustus 2012

Photobucket
Ik win echt nooit iets. Echt nooit. Dus toen ik op Pretty Brilliant, één van mijn favoriete blogs, las over een winactie was ik meteen enthousiast, maar hield ook in mijn achterhoofd dat ik toch niet zou winnen. Het ging om een donkerrode knock-off Alexa Shoulder Bag en een schattige Bow Ring en een ketting met een medaillon eraan. Nu denk je misschien: 'Ja, maar op die foto staat toch een zwarte tas?' Daar kom ik zo. Om in aanmerking te komen voor de winactie moest je een kort verhaaltje schrijven over je ultieme droomtas. Ik keek nog een keer naar de foto van de prachtige spulletjes die je kon winnen en dacht: 'Ik doe het gewoon!'

PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
En dus heb ik een comment achtergelaten waarin ik vertelde over mijn droomtas: De 2.55 van Chanel. Toen ik anderhalve maand later nietsvermoedend mijn Bloglovin-app opende, zag ik dat Joyce een nieuw post had geplaatst. De titel? Wie paradeert er binnenkort rond met de Bubba with Glasses Knock-off Alexa Shoulder Bag? Je begrijpt het natuurlijk wel... Ik opende de post direct, terwijl ik tegen mezelf zei: 'Je hebt toch niets gewonnen...' Toen ik ging lezen, vielen mijn ogen ineens op het stukje dat ik had geschreven! Joyce had er nog een heel lief stukje onder geschreven en ik heb ter plekke een vreugdedansje gedaan. Ik was zó ontzettend blij! Ik had het totaal niet verwacht!

Photobucket
Photobucket
De spulletjes kwamen uit de webshop van Milou: Bubba with Glasses. Bij het verzenden ging er helaas iets fout en ik kreeg het verkeerde pakket. Achteraf gezien eigenlijk een geluk bij een ongeluk. De rode Alexa Bag namelijk uitverkocht bij de leverancier. De oplossing? Ik mocht de tas in een andere kleur kiezen en twee dingen uitzoeken in de webshop. Wel even spannend natuurlijk, maar toen ik het pakketje eindelijk binnenkreeg was ik meteen verkocht. De zwarte versie van de tas vind ik namelijk misschien nog wel mooier! Ook de ketting en de ring die ik zelf had uitgezocht (ik wilde altijd al een leuke two finger ring!) heb ik al met veel plezier gedragen. Ik heb al verschillende complimentjes gekregen van mensen in mijn omgeving!

Ik ben echt heel blij met de tas, de ketting en de ring. Ik wil Joyce bedanken voor alles en ook voor alle lieve mailtjes! Jullie moeten zeker even op haar blog kijken, Joyce heeft namelijke een hartstikke leuke en fijne schrijfstijl en je kunt echt zien dat ze plezier heeft in wat ze doet! Ook wil ik Milou van Bubba with Glasses bedanken. Ze reageerde heel snel op de mailtjes die ik stuurde en ik ben erg blij met de oplossing die we hebben gevonden! Thank you girls! ♥

Wat vinden jullie van de dingen die ik heb gewonnen? Heb jij wel eens iets gewonnen? Laat een reactie achter!

Liefs,
Adriënne

Joyce: Lieve Adriënne, wat een ontzettend lief, dankbaar en spontaan artikel heb je geschreven! Super leuk en natuurlijk nogmaals: Heel erg graag gedaan. Het is je gegund! Ik hoop je ooit tegen te komen in 'ons Zuid-Limburg' met de tas aan je arm, de schildpadjes om je vingers en de ketting om je nek. Gegarandeerd dat je dan uitgenodigd wordt voor een drankje op een van de vele Heerlense terrasjes. : D Seems like great fun to me. Geniet van het pakket en tot ooit! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio