Winactie: Handmade phone sleeve van Studio117

maandag 6 augustus 2012

Photobucket 
Studio117, die naam komt jullie vast nog bekend voor hé lieve meisjes? Het is namelijk de webshop waar mijn prachtige - met pioenrozen bezaaide - handmade phone sleeve vandaan kwam! Toen ik jullie laatst kennis liet maken met mijn prachtige hoesje werd het me ook duidelijk: Iedereen was er op slag verliefd op! Het is ook simpelweg heerlijk om een telefoonhoes te hebben die precies past, waar je ov/pinpas nog voor in kan én die er ook nog eens geweldig uitziet. Toen de lieve eigenaresse – dankjewel Wendy, you’re the best – voorstelde om een telefoonhoes te ‘verloten’ onder mijn lezeressen kon ik dan ook echt geen nee zeggen. Ik maak maar al te graag een dame blij met zo’n geweldig hoesje! Zal ik maar eens vertellen aan welke voorwaarden jullie moeten voldoen? Let’s hop in to it!
Photobucket
Om kans te maken op een handmade telefoonhoesje van Studio117 moeten jullie slechts aan enkele voorwaarden voldoen. Het lijkt misschien veel nu het zo opgesomd wordt, maar geloof me het is maar een paar minuutjes werk. Laten we alles eens even op een rijtje zetten:
Photobucket
Zo'n schattig pakketje willen jullie toch allemaal wel ontvangen?
And that’s it! Deze keer geen moeilijke opdracht, simpelweg klik-klik-klik, like-like-like, een mailtje sturen naar Studio117 en een comment achterlaten. Easy, peasy, lemon squeezy. En hey, je zou zomaar de eigenaresse van een mooi handgemaakt telefoonhoesje kunnen worden! Dat is toch echt wel de moeite waard? Ik wens jullie in ieder geval héél veel succes met meedoen. Wees duidelijk in je comment, zodat ik er zeker van ben dat je aan alle voorwaarden voldaan hebt en dan zal ik met iene-miene-mutte de winnares kiezen. Good luck! <3

De winactie zal vrijdag 17 augustus om 17:17 sluiten! : D
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio