De winnares van de handmade phone sleeve van Studio117!

dinsdag 18 september 2012

Photobucket
Iene miene mutte, tien pond grutte, tien pond kaas. Iene miene mutte is de baas! Jullie raden het al, nietwaar? Er moest weer eens een winnares gekozen worden voor een winactie en omdat ik zo geweldig goed ben in kiezen – ahum, dus niet! – liet een kinderliedje het werk doen. Met succes, want hopelijk maak ik vandaag een hele lieve dame vreselijk gelukkig. Ik denk stiekem van wel, want ik weet bijna zeker dat de Studio117 designs écht haar ding zijn en dat maakt het feestje dubbel zo leuk! Alle deelneemsters barsten vast van de spanning en ik verlos jullie maar al te graag, lieve meisjes. Lees snel verder om te ontdekken wie er gewonnen heeft!

De lieve, bijzonder mooie winnares van de handmade phone sleeve is niet zomaar een willekeurige voorbijganger. Deze dame is echt een lange tijd ‘fan’ – mag ik dat zeggen? – en trouw bezoekster van Pretty Brilliant. Maar dat is niet alles. Ook zij leeft in haar vrije tijd in de wereld van beautyblogs en als klap op de vuurpijl woont ze maar een kwartiertje bij mij vandaan. Hey, lieve Anneloes, heb je al door dat dit stukje over jou gaat? I’m talking about you, you, you! Je leest het goed hoor lief, jij hebt gewonnen en het is je van harte harte harte gegund! Ik weet gewoon zeker dat de hoesjes van Studio117 compleet jouw ding zijn en dat maakt het des te leuk om jou ermee gelukkig te maken. Weer een stapje dichter bij die Iphone hé? Nu moet je vader wel toestemmen! Als je zo lief wil zijn om mij een mailtje te sturen met je volledige adresgegevens, dan zorgt Wendy van Studio117 ervoor dat de phone sleeve zo snel mogelijk jouw kant op komt!

Alle andere schatjes – want dat zijn jullie – wil ik natuurlijk heel hartelijk bedanken voor het deelnemen aan de winactie! De volgende keer moet je misschien net nog iets harder duimen en wie weet staat het geluk dan aan jouw kant. En psstt… over een maandje min een dag ben ik alweer jarig. Zou het niet leuk zijn als ik dan zou trakteren? Hint, hint!

Niet gewonnen en toch verliefd op de sleeves van Studio117, schroom dan niet om een bestelling te plaatsen in de webshop. You're not going to regret it! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio