I gotta hurry, hurry hurry. Now quick, quick, quick!

zaterdag 22 september 2012

Photobucket 
Zonnestraaltjes! Wat fijn dat ik toch even de tijd gevonden heb om jullie te voorzien van een kort, veel te snel getikt bijklets-artikel. Zoals altijd, spijt het me namelijk enorm als er op mijn blog even een ‘time out’ is en ik voel me dan ook tot een verklaring verplicht. De laatste dagen waren, voor mij, het best te omschrijven als een compleet gekkenhuis. De wekker rinkelde om zeven uur en om middernacht had ik nog niet de rust om te gaan slapen. Hoe dat kwam? Een chaotische planning, de nodige verplichtingen en te veel leuke dingen waar ik absoluut geen nee tegen kon zeggen. Oeps!

Photobucket
Hoogtepunt van de week: Meer dan 1000 Youtube abonnees!
Hier had ik er nog maar twee nodig...
Photobucket
De fotomuur in mijn kamer is bijna af! Looks cute, right?
Photobucket
Mijn nagels na de geweldige manicure bij The Luxury Floor. Lakje van Dior! <3
Photobucket
On the run again mét mijn crazy t-shirt aan! #lanvinbyhm
Photobucket
De geweldige schat van een eigenaresse van The Luxury Floor met de jongste!
Photobucket
Hoi Saartje, wat ben je lief! <3 (:
 De afgelopen dagen hebben echt vooral in het teken van Pretty Brilliant gestaan en nu zul je denken: ‘Waarom stond er dan geen artikel online?’ Good question! Het simpele antwoord is dat ik af en toe moet investeren in het werk achter de schermen en ik daarom het werk voor de schermen even laat voor wat het is. Zo heb ik geworsteld met véél mails, video’s opgenomen, heb ik een manicure én een pedicure getest bij The Luxury Floor – waar nog een artikel en een video over zullen verschijnen! – had ik daar meteen ook een zakelijke afspraak voor een heel gaaf nieuw project, ben ik naar een persevenement van Max Factor in Amsterdam geweest – waar ik natuurlijk een dag voor uit moest trekken met een reistijd van zes uur –, had ik gisteren mijn rijexamen zonder succes en vandaag heb ik even een dag voor mijn vriendinnen ingepland, omdat dat gewoon heel erg nodig was. Ik hoop echt echt echt dat jullie begrijpen dat ik een beetje naast mijn schoenen loop en ik er oprecht alles aan doe om alles weer op een rijtje te krijgen. Maar ik wilde simpelweg even elke kans die ik kreeg aanpakken en ik denk dat dat zijn vruchten af heeft geworpen, al voel ik nu vooral mijn slaaptekort.

Photobucket
Sex and the City By Night cadeauverpakking
Photobucket
Pixum fotoboek in de maak! (:
Photobucket
Een van de najaarslakjes van Trind!
Wat het goede nieuws is: Er staat jullie een heleboel leuks te wachten… Ik noem: Een What’s in my Bag video, een video over het bestelproces bij Lurmy, een video én review van mijn mani & pedi bij The Luxury Floor, een vlog van het persevenement in Amsterdam, een review over de Sex and the City geschenkverpakkingen, een video-review over het prachtige fotoboek dat ik bij Pixum heb besteld, een review over de najaarslakjes van Trind en nog héél wat meer! Sounds good right? Als ik dit allemaal opgesomd zie staan, weet ik wel zeker dat hard werken de moeite waard is en ik kan echt niet wachten om de artikelen een voor een online te plaatsen – al moet ik eerst even de tijd zien te vinden om ze allemaal te typen haha! Dankjulliewel in ieder geval voor jullie geduld, steeds weer, en voor het feit dat jullie toch lief langs blijven komen op Pretty Brilliant, de Facebook-pagina en me stiekem heel goed in de gaten houden op Twitter en Instagram - JoyceNafzger is mijn gebruikersnaam. Heb ik al eens gezegd dat ik gek op jullie ben? Dat ben ik namelijk! Stapel gek!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio