Online shoppen bij Esprit.nl

vrijdag 7 september 2012

Photobucket 
Maak eens een lijstje van tijdloze kledingmerken die als eerst in je gedachten opduiken. Laat me je op weg helpen en er alvast eentje noemen. Als er één merk tijdloos is en zijn positie op de kledingmarkt al jaren met trots verdedigt dan is het namelijk Esprit wel. Iedereen kent het van oorsprong Duitse merk en het zou ook zomaar kunnen dat het zowel bij je (groot)moeder, als bij jezelf in de kledingkast vertegenwoordigd is. Al vrij jong maakte ik kennis met Esprit, omdat mijn moeder hield van ‘kwalitatief goede kleding waar je een tijdje mee vooruit kan’ – welke moeder niet? En daarvoor waren we bij Esprit aan het juiste adres. Dat aan kwaliteit een prijskaartje is verbonden en het niet in het prijsstraatje van H&M en Forever 21 past, is dan wellicht ook wel terecht. Wie kiest voor kwaliteit, betaalt voor kwaliteit. Wat echter jammer is, is dat dat ietwat hogere prijskaartje ervoor zorgt dat Esprit niet echt ‘onze aandacht’ weet te trekken – I’m talking to you, jonge schoonheden. Want ‘Esprit is toch voor ietwat oudere vrouwen, zoals mijn moeder’? Think again, Esprit is zeker geschikt voor je lieve mamma, máár ook voor jou!

Photobucket
Mooie, duidelijke full body foto's, een zoom-in-functie, video-functie én een button
om te checken of het item nog beschikbaar is in de dichtstbijzijnde winkel.
Om te beginnen wil ik jullie graag meer vertellen over de webshop van Esprit. Ik weet zeker dat jullie kleding van Esprit wel eens voorbij komen op grote ‘verzamelwebsites’ als Wehkamp, Otto en Sans Online, maar ze hebben ook een geheel eigen shop. In de online shop biedt Esprit niet alleen groot assortiment aan kleding voor mannen, vrouwen en kinderen aan, ook kun je er terecht als je op zoek bent naar accessoires, schoenen en home goodies. De webshop is, in mijn ogen, heerlijk overzichtelijk en erg praktisch. Zo zie je bij het shoppen van kleding altijd een full body shot, waarbij er gedacht is aan het totaalplaatje van top tot teen, is er een makkelijke zoom-functie én een video-functie waarbij je het kledingstuk naar keuze even tot leven kunt zien komen à la Asos en Nelly – me gusta mucho!

Nu, ik kon het niet laten om zelf nog eens in de webshop te duiken en simpelweg twee Joyce-proof outfits samen te stellen – al weet ik zeker dat ze bij sommigen van jullie ook in de smaak vallen (: Als jong meisje knutselde ik al de nodige outfit-collages in elkaar en nu kwam het allemaal weer boven borrelen, heerlijk dat creatief bezig zijn! Uit deze creatieve uitspatting kwamen twee outfits voort: Casual Autumn & Date Night! Casual Autumn ontstond vanzelfsprekend met het oog op het aankomende seizoen. Want hoe mooi de goudkleurige bladeren ook zijn, hoe heerlijk warme chocolademelk met slagroom ook is en hoe leuk het ook is om dan jarig te zijn, het is een koud, vies én nat seizoen, die herfst. Dus wat hebben we nodig? Een warme knuffeltrui waarin je er wel geweldig uitziet. Gecombineerd met een roodkleurige skinny en een paar stevige wedges kom jij echt wel verantwoord voor de dag en zul je niet uitglijden in modderige plasjes. Een ideale every day outfit waarin je herfstige stormen zult overleven!

Met 'Date Night' heb ik niet bepaald een stormproof outfit gecreëerd, om jullie te laten zien hoe divers en breed het assortiment van Esprit eigenlijk is. In de webshop vind je echt alles om je van top tot teen aan te kleden, van oorbellen tot pumps. Deze outfit is heerlijk chique de frique voor de gezellige avondjes uit, maar ook voor zakelijke aangelegenheden zul je hier goed mee uit de voeten komen! Denk aan een avondje casino en een romantisch etentje met le boyfriend óf aan een zakelijke bespreking met een borrel na. Tijdens de bespreking een blazertje aan, na de bespreking een rode lipstick op et voilà: Partyproof and ready to go!

Dus meisjes, not so ‘only-mommy-proof’ after all, toch? De vele gekleurde skinny’s bewijzen al het tegendeel! Ik zag zelfs een neonroze en een markergeel exemplaar voorbij komen. Esprit heeft ook hartstikke leuke kleding voor ons, ladies. Het moge dan wel ietwat aan de prijs zijn – dat mag gezegd worden – maar als je investeert in basics, dan heb je er ook jaren plezier van. Zo koop ik echt liever een singlet van Esprit waar ik een jaar mee vooruit kan – en dat wil wat zeggen, ik draag haast elke dag een top onder mijn kleding – dan dat ik € 5,- besteed bij de H&M en na twee wasbeurten een gat erin heb. But maybe that’s just me and my old genes?

Mocht je nu stiekem toch een béétje nieuwsgierig geworden zijn naar wat Esprit jou te bieden heeft? Neem dan simpelweg eens een kijkje in de Online Shop van Esprit! Bij Esprit verkopen ze zowat álles, van tientallen little black dresses tot Burberry-like keukenschorten en dat is fijn, heel fijn. Dat betekent namelijk dat je misschien niet alleen voor jezelf shopt, maar ook zomaar iets tegen kunt komen voor je bakverslaafde schoonzusje of ‘ik-hou-van-simpele-dingen-die-lekker-zitten’ vriendje. Betalen in de webshop van Esprit kan op alle mogelijke manieren: Met PayPal, IDeal, Creditcard of per overschrijving en de verzendkosten bedragen slechts € 0,95, waarna je bestelling binnen drie werkdagen geleverd wordt. De bestelwaarde is € 24,- en retourneren is gratis, mits het binnen zeven werkdagen gebeurd.


Happy shopping girls!


Dit artikel is in samenwerking geschreven met Esprit


 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio