Successfully redecorated my room!

woensdag 5 september 2012

Photobucket
Sneakpeeken in andermans huisjes… Dat is leuheeeuk! Zeker als je net zoals ik een interior-design freak bent en zelfs een obsessief gevuld mapje met prachtige home decors hebt. Al moet ik iets bekennen: Bij mij blijft het vaak bij kijken, ‘oh-wat-is-dat-mooi’ zeggen en wegzijmelen, terwijl in de tussentijd mijn eigen kamer verstoft en de rotzooi zich vervijfvoudigd. Oeps! Toen ik afgelopen week een nieuwe ladekast in ontvangst nam – Dankjewel lieve Alexandra! – wist ik het zeker. Het was tijd voor verandering! Ik zou niet zomaar die kast in mijn kamer proppen, er zou geschoven worden met meubels. Zo gezegd, zo gedaan – alhoewel… zonder Sebas zou het niet gelukt zijn. Merci schat! – en nu leef ik opeens in mijn ‘vernieuwde paleisje’, waar ik met volle teugen van geniet. Nogmaals, sneakpeeken in andermans huisje is leuk! Zal ik de deuren van mijn paleis dan ook maar eens wijd open gooien?
Photobucket
Omdat het simpelweg waar is dat foto’s soms meer zeggen dan duizend woorden, verblijd ik jullie maar al te graag met een overload aan foto’s. I’m a proud mamma! Wat jullie te zien krijgen is de mooiste kamerindeling die ik toch nu toe gehad heb en dat wil wat zeggen, aangezien hier graag verbouwd wordt. Mijn kamer lijkt opeens zoveel ruimer, professioneler maar tegelijkertijd oogt hij heel knus – althans dat vind ik, maar ik ben dan ook reuze gelukkig met de verandering. Mijn bed staat nu aan de vroegere bureau-kant van mijn kamer, terwijl het bureau verhuisd is naar het raam. Mijn oude boekenkast is verdwenen, een nieuwe ladekast met heerlijke beauty goodies erop is ervoor in de plaats gekomen en ik heb zelfs een printhoekje gecreeĆ«rd – how cool! : D Dat betekent dat je als je binnenkomt meteen in bed kan duiken – plus voor een marmot als ik, ik opeens een echte make-up kast heb en kan dansen in het midden van mijn kamer. I love it!
Photobucket
Mijn bedje aan de bureau-kant van mijn kamer met mijn nieuwe fotomuur! (:
Photobucket
De nieuwe make-up kast! Looks pretty with al that goodies right?
Photobucket
Oehlala, al mijn make-uppies zijn verhuisd! Wie stemt er voor een stash video?
It would be a first!

Photobucket
Om mijn dancing space nog iets knusser te maken, bracht ik vandaag
een bezoekje aan Ikea en kocht ik een huisdiertje. Isn't it cute?

Photobucket
Nooit meer met het verkeerde been en koude voetjes uit bed stappen, zo knuffelig!

Hope you'll love it just as much as I do! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio