Video-Review: Paula’s Choice Skin Recovery Cleanser, Toner & Moisturizing Lotion

dinsdag 4 september 2012


Waar denken jullie aan als jullie de woorden ‘huidverzorging’ en ‘reiniging’ horen? Als ik zo vrij mag zijn om in jullie gedachten te kruipen:  Jullie relateren begrippen als deze aan een tijdrovend, duur grapje waar jullie je het liefst zo snel en makkelijk mogelijk vanaf maken. En wie niet? Wat als jullie nu zeg dat ik een reinigings- én verzorgingsmethode heb ontdekt waar je niet veel verschillende producten voor nodig hebt, waar je geen uren mee bezig bent en waarvan de producten relatief gezien niet al te duur zijn – omdat je er heerlijk lang mee vooruit kunt? Dan schreeuwen jullie: ‘Vertel op, Joyce! Wat is jouw geheim?’ Nou, dat vertel ik jullie maar al te graag. Mijn geheim is Paula’s Choice Skin Recovery lijn en ik weet zeker dat het zin heeft om jullie meer over dit geheim in te fluisteren. Pssttt…

Photobucket

♥ Skin Recovery Cleanser (€19,50/237 ml)
De eerste stap in het verwijderen van je make-up is het weghalen van alle hardnekkige smeersels en poedertjes. Yes, we hebben het over die-hard smugdeproof foundations en zelfs over stained blushes. Let’s take it all off! Gelukkig sta ik er bij deze stap in het reinigingsritueel niet alleen voor. Sterker nog: Ik ben gewapend met de Skin Recovery Cleanser. Dit is een behoorlijk vloeibare reiniger die je aan dient te brengen op een bevochtigd watje – je mag ook je gezicht bevochtigen, maar dat wordt bij mij altijd een knoeiboel - om dan in draaiende bewegingen je ‘true skin’ tevoorschijn te toveren. Je zult versteld staan na het gebruik van een watje met een ‘erwtje’ aan product erop aangebracht. Er komt zóvéél van je gezicht af! Waar ging al die rotzooi met mijn andere removers naartoe? Een korte wasbeurt later grijpt iedereen om je heen naar je gezicht, omdat het zo babyzacht en schoon is. Héérlijk!

♥ Skin Recovery Toner (€19,50/177 ml)
Als je genoeg ‘geboend’ hebt, is het tijd om je huidje een beetje te verzorgen én de allerlaatste restjes te verwijderen. Dat doe je met de Skin Recovery Toner, een hele zachte, milde toner zonder de akelige alcohol die we zo graag in onze toners ontwijken. Na het gebruik van deze toner heb je dan ook alles behalve een bijtende, droge huid, maar houd je een écht schone – bekijk je watje en ontdek nog een vaag waasje van de restjes – en verzorgde huid over. Het is haast ongelofelijk maar ik, drooghoofd nummer één, heb na het gebruik van deze producten geen nachtcrème meer nodig. Dat scheelt tijd én geld, whoei!

Photobucket

♥ Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion (€25,50/60 ml)
Als je in de vroege ochtend je benen over de bedrand hebt geslingerd, heerlijk gedoucht bent en in je prachtige nieuwe jurkje gehesen bent, is het tijd voor een make-upje. Máár make-uppen dat doe je graag op een glad, verzorgd mogelijk oppervlak toch? Daarom kan ik nooit kwaad om je gezicht een beetje te ‘voeden’ met een moisturizer als deze van Paula’s Choice. De Moisturizing Lotion is een erg luchtige soufflé-achtige lotion, die je huidje niet alleen voedt, maar ook nog beschermt tegen de zonnestralen die we dagelijks tegemoet zien. Aanvankelijk oogt de crème vrij wittig op de huid, maar het is echt de kunst om de moisturizer goed te verdelen en voldoende in de werken. Als je dat eenmaal gedaan hebt, zul je zien dat een heerlijk verzorgde maar ook vooral mooie glowy huid overhoudt. En nee zeggen tegen een Hollywood-proof huidje dat doet niemand!

Oeps! Heb ik dat nu echt gedaan? Zomaar mijn geheim de wijde wereld in geslingerd? Yes I did it! En dat was ook precies de bedoeling, want echt, ik zou het van de daken willen schreeuwen. Deze producten zijn zoooo fijn! Het mag dan wel even een investering zijn om te kunnen genieten van een reinigingssysteem als dit, maar ik raad het echt iedereen die dagelijks graag in de weer is met make-up graag aan. Ook haal ik nogmaals aan dat de Skin Recovery lijn ‘eigenlijk’ bedoeld is voor een normale tot droge huid, maar ik er ook in geloof dat dit een life saver kan zijn voor de vettere huid, al durf ik dat niet te beloven. Geef de producten simpelweg een kans. Ik beloof je dat je net zo flabbergasted zult zijn als ik en nooit meer iets anders zult willen – en dat zegt het meisje dat om de twee maanden normaal gesproken een geheel nieuw scala aan producten aanschafte!

Ben je nu nieuwsgierig geworden – YES! Één punt voor mij! – en kun je niet wachten om je te wagen aan de Paula’s Choice producten? Neem dan zeker eens een kijkje op de officiële PC-website. Mijn stiekeme tip voor jullie is om een proefverpakking van de gewenste lijn aan te vragen om zo te ontdekken of het écht iets voor jou is. Zo’n proefverpakkingenset kost je een kleine € 3,- inclusief verzendkosten en hiermee zit je niet direct vast aan een enorme fles waar je tijden mee vooruit kunt. Dat is toch ideaal? Doen! Heb je geen geduld om ‘aan de proefjes te gaan’? Ik houd je zeker niet tegen om meteen voor de full size producten te kiezen, alles behalve dat! Als jullie me maar laten weten of jullie er net zo blij mee zijn als ik, want dat hoor ik heel graag! Ik heb mijn ideale reinigingsritueel gevonden in Paula’s Choice en ik kan niet wachten om jullie net zo enthousiast te zien. Wedden dat jullie ook op slag verliefd worden?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio