Video: What’s in my Lurmy Satchel Bag?

zondag 30 september 2012


Mijn favoriete video op Youtube? What’s in my bag bien sûr! Heerlijk om te zien welke pareltjes andere dames om hun schouders slingeren en waarmee ze deze vullen. Vaak komt het erop neer dat wij vrouwen way too much mess met ons mee zeulen en al die overbodige items niet eens echt gebruiken. Hey, just in case! Wie weet wanneer die beauty survivalkit of die tien lipglossjes ons van pas komen, toch? Vandaag show ik mijn tas plus inhoud voor de camera. Niet zomaar een tas hoor! Nee, mijn nieuwe Lurmy Satchel Bag, die jullie samen met me uitgezocht hebben! Isn’t that great fun? Enjoy!

Photobucket
Kunnen jullie het nog herinneren? Mijn roep om hulp bij het kiezen van een Lurmy tas? Voor alle meisjes die dit volledig gemist hebben: Lurmy is een nieuwe tassen- en accessoires webshop geheel van Nederlandse bodem en ik kreeg de geweldige kans om een van hun eyecatching tassen te ontvangen én reviewen. Dat klinkt heel makkelijk, het kiezen van een nieuwe tas, maar voor een twijfelkont als ik was het een heuse uitdaging. Geloof me! Precies daarom schakelde ik de hulp in van mijn goudeerlijke en vooral hele lieve lezeressen en samen hakten we de knoop door. De witte envelop-inspired satchel bag was going to be mine!


Zo gezegd, zo gedaan! Nadat ik er nog enkele nachtjes over heb geslapen was het tijd om mijn bestelling te plaatsen. Dus, surfte ik naar Lurmy waar ik natuurlijk weer aan het twijfelen gebracht werd door al het moois en werd uiteindelijk toch het bestelproces in werking gezet. Nu wil ik daar niet al te veel over verklappen, omdat ik zo lief geweest ben om dit voor jullie te filmen. Zo weten jullie precies hoe en wat rondom het bestellen op Lurmy en ontdekken jullie vanzelf dat dit easy peasy lemon squeezy is! Het spijt me dat ik sommige stukjes eruit moest knippen, maar dat moest wel om akelige stalkers en onverwacht bezoek te voorkomen haha.

Photobucket
En toen was het zover… De dag waarop mijn nieuwe tas bezorgd werd, brak aan! Zelf was ik niet thuis – zul je altijd hebben, als je niet kan wachten om je bestelling in real life te bewonderen – maar ik wist wat me te wachten stond bij thuiskomst. Let’s unwrap that baby! De tas was echt geweldig netjes en professioneel verpakt. Eenmaal uit de doos, was hij ook nog eens ingepakt in een plastic LYDC dustbag en het nodige verpakkingsmateriaal. Het is duidelijk dat Lurmy tassen met liefde verzonden worden en ze zelfs de naarste postbodes overleven. Maar toen, the surprise! Waar ik een maagdelijk witte satchel bag verwachtte, werd ik verrast. Mijn tas was niet wit, hij was bruin! En niet zomaar bruin, donker vintage-bruin. Als in: De meubelkleur van je lieve omaatje. Let me tell you, ik schrok. Heel eerlijk? Ik ga echt nooit voor bruine tinten, bruine oogschaduw is as crazy as it gets, maar in bruine kleding en met bruine accessoires voel ik me echt een grote wandelende bruine vlek. Mijn moeder maakte me nog meer aan het twijfelen door te zeggen: ‘Hm ja, het is een apart ‘ding’, maar lelijk is hij zeker niet.’ Toch wilde ik geen overhaaste beslissingen maken, want het model van de tas bleef ik prachtig vinden en stiekem was de grootte bijzonder praktisch. De tactiek? Opnieuw een paar nachtjes erover slapen.

Photobucket 
Photobucket
Een paar nachtjes en enkele ‘ik-poseer-voor-de-spiegel-sessies’ verder, viel het kwartje. Deze tas zou ik echt niet terug sturen. Sterker nog, met de dag begon ik hem leuker en leuker te vinden. De klap op de vuurpijl was toen Sebas zei: ‘Joyce, die retourneer je toch niet? Dat is een Harry Potter tas!’ Poef, alle twijfels in een klap weg. Ken je dat gevoel dat je iets past of koopt wat stiekem helemaal niet ‘jouw ding’ is of jouw eerste keuze zou zijn, maar je er uiteindelijk gek op bent? Dat was het geval met mijn LYDC Satchel Bag! Inmiddels zijn we partners in crime en maken we geregeld samen de stad onveilig. Alles wat ik echt nodig heb (en niet echt nodig heb) past erin, de tas is super winterproof en blijft ondanks mijn ietwat onvoorzichtige gedrag erg mooi. Misschien was het achteraf gezien dus alleen maar goed dat hij niet wit is. Geluk bij een ongeluk!

Ben je ook toe aan een heerlijk winterse satchel bag met een hoog Harry Potter gehalte? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van Lurmy, waar deze tas voor € 49,99 te koop is. Ook als jij geen Potter-fan bent - onmogelijk! - is er vast iets te vinden waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Birkin Kelly look-a-likes? Kleurrijke classy tassen? They've got it all. Happy shopping!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio