Video/Verslag: Max Factor Persevenement & Unboxing goodiebags

vrijdag 28 september 2012


Eyeliner. Waar denk jij aan, als je dat hoort? “Waar ik aan denk”, vraag je? Aan een bloedmooi product, maar ook een product dat mij tot mij volledig tot waanzin kan drijven. Let’s be honest: Eyeliner is een van die producten waar we geregeld mee worstelen. Zo nu en dan ‘wil het gewoon niet’, dan kleuren we onze wimpers, wenkbrauwen én oogleden gezellig mee en willen we de pennetjes/potjes/stiftjes het liefst door onze kamers laten stuiteren. Maar dat doen we niet. Oh nee, wij zijn dames en dames hebben een engelengeduld en massa’s doorzettingsvermogen, waardoor ze de zoektocht naar dé perfecte eyeliner en het experimenteren niet zo maar opgeven. Just pretend. Gelukkig begrijpt de make-up business onze frustraties maar al te goed en doet ze er alles aan om het leven van een beautyaddict makkelijker te maken. Voor de release van een nieuw product van Max Factor – Goh, wat zou het zijn? – reisde ik af naar Amsterdam en jullie mochten mee!
Photobucket
Photobucket 
Ik heb het stiekem al verklapt hé? I’m such a blabbermouth, sorry! Op het persevenement van Max Factor werd er een nieuw product van de Colour X-Pert lijn onthuld worden. De Colour X-Pert Waterproof Eyeliners! En aan ons, beautybloggers, de taak om proefkonijnen te zijn en zelf met de liners te experimenteren. Al stonden wij er niet alleen voor hoor. We hadden de eer en het genoegen Max Factor’s Nederlandse make-up artist Marie-Sophie te ontmoeten. Als iemand met eyeliner overweg kan, is zij het wel. Toen ik haar hand schudde, kon ik mijn ogen al niet afhouden van haar subtiele winged liner. The prettyness!

Photobucket
Manon zelf aan de slag met hulp van een lieve PR-dame.
Manon van Today’s Beauty mocht model zitten, terwijl Marie-Sophie ons meer vertelde over de Waterproof Eyeliners. Natuurlijk had zij ze al net iets langer in huis én kunnen gebruiken op de New York Fashion week, waar ze net van teruggekeerd was. Ze liet ons zien dat je met de Colour X-Pert Liners zowel een heel subtiel lijntje kunt zetten, als een mooie Brigitte Bardot wing. Onder het make-uppen voorzag ze ons van de nodige tips en tricks die ik voor jullie op film vast heb gelegd. Naast de demonstratie werd er een presentatie gehouden door de PR dame die verantwoordelijk is voor Max Factor en Marie Sophie zelf. Ze vertelden ons meer over Max Factor – Wisten jullie dat dit niet zomaar een gefantaseerde merknaam is, maar dit de naam is van het brein achter Max Factor? Meneer Max Factor! – de Colour X-Pert Waterproof Eyeliners en natuurlijk de laatste trends op make-up en eyelinergebied, vers van de catwalk. Of nou ja, vers? In modeland verkeren ze weer volop in de lente en zomercollecties, maar wij verdiepten ons heerlijk in de najaarstrends.

Photobucket 
Misschien is het wel gaaf om een van deze trends met jullie te delen, toch dames? Straight from the catwalk bij Stella McCartney gespot: Poppenoogjes! De Colour X-Pert Waterproof Liners hebben een behoorlijk fijne en dunne vilten tip, waarmee ook jij doll eyes kunt creëren. Hoe je dat doet? Teken met de eyeliner een paar zeer dunne wimpers op de huid direct onder je ogen en breng als dit opgedroogd is een dun laagje mascara aan op de aanzet van je wimpers. Om een zo stil mogelijke hand te hebben, kun je met je elleboog steunen op een tafel en je tekenhand laten rusten op je wang. Marie-Sophie demonstreerde deze look op Maya van Lipstick News en het zag er zo lievig uit! Op een afstandje merkte je niet eens dat er op haar gezichtje ‘getekend’ en zag je enkel prachtige, volle wimpers! Als ik binnenkort weer eens met make-up ga spelen, dan staat dit op mijn to-do lijstje.

Photobucket
PhotobucketPhotobucket 
Het event eindigde met beautybloggers all over the place, die graaiden in de grote Max Factor koffers en elke twee minuten een ander lipkleurtje droegen. What else? – Psst… in de tussentijd verorberden we natuurlijk heel veel lekkere hapjes! Die brownies. So good! - Toen het tijd was om afscheid te nemen van de lieve Max Factor-dames en elkaar werden we allemaal nog verwend met twee goed gevulde goodies. Om het plaatje compleet te maken, heb ik de inhoud hiervan dan ook voor jullie op film vastgelegd. I hope you’ll like it! Ik kan alvast niet wachten om alle voor mij onbekende producten te testen. Ik kan alvast verklappen dat ik nogal verslaafd ben aan Metallic Lilac Waterproof liner. It stays on like crazyyyy!

De Max Factor Colour X-Pert Waterproof Eyeliners in vier tinten zijn vanaf oktober 2012 verkrijgbaar bij de drogist. De aanbevolen verkoopprijs bedraagt € 9,99! Nog even geduld dus!

Ps. Wat vonden jullie van deze 'vlog'? Ik faal lichtelijk in het idee van vloggen, omdat ik steeds vergeet zelf voor de camera te verschijnen, maar ik hoop dat jullie toch een goed beeld hebben gekregen van het event. Zie het als een sneakpeek in mijn leven als beautyblogger en wees maar blij dat ik mijn ochtend niet heb gefilmd. Joyce de verwilderde poetsvrouw is zó niet aantrekkelijk!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio