W.I.C. By Herôme: Magical India

donderdag 13 september 2012

Photobucket
Als je denkt aan rijke, magische kleuren, dan denk je aan India! Aan de prachtige gewaden waarin de vrouwen zich hullen, aan de verrukkelijke specerijen die de straten kleur geven en aan de henna tatoeages die de lichamen sieren. Alle kleurindrukken die India rijk is, zijn ook W.I.C. by Herôme niet onopgemerkt gebleven. Sterker nog, het magische India heeft W.I.C. by Herôme dermate geïnspireerd om er een gehele collectie aan te wijden: Magical India gaat onze nagels dit najaar voorzien van winterse kleuren met een Oosters tintje!

Photobucket
Wat ik zo bijzonder vind aan de Magical India collectie is dat er echt voor ieder iets wils is. Of je voorkeur nu uitgaat naar een ware Louboutin-kleur, naar rustieke aardetinten of naar een glitterparty op je nagels, in deze collectie vind je een geschikt najaarslakje. Vanzelfsprekend zijn er in deze collectie geen pasteltintjes of eyecatching neonkleuren te vinden, maar die bewaren we ook braaf voor volgende zomer, toch meisjes? Ik weet in ieder geval al waar mijn begerige handjes naar grijpen als ik de lakjes tegenkom. Ik kan niet wachten om Goa en Jaïpur van dichtbij te bewonderen!

Wil jij alvast een voorraadje inslaan aan najaarsproof nagellakjes en weet jij ook nu al welke kleurtjes je in je stash wil verwelkomen? Dan heb ik goed nieuws: De W.I.C. Magical India collectie is reeds verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, parfumerieën én via de officiële website van Herôme. De verkoopprijs van W.I.C. by Herôme bedraagt € 7,50, maar de mooie aanbieding ‘twee stuks voor € 12,50’ geldt ook op deze lakjes.

Welk lakje valt het meest bij jou in de smaak?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio