Designer Glasses out of your league? Oh no, go check out SmartBuyGlasses!

dinsdag 9 oktober 2012

Photobucket
We all love our sunglasses, don’t we? Maar wat te doen met onze geliefde donkere kijkers, zodra de zon verdwijnt en ingeruild wordt voor herfstige buien? Please don’t tell me you hide them at a place far far away from here! I’m telling you, een zonnebril dragen in het najaar is echt niet verboden! Sommige mensen mogen je dan wel raar aankijken – dat doen ze sowieso wel, omdat jij zo’n plaatje bent – maar waarom zou je je dierbare ogen niet beschermen tegen de herfst of winterzon? Dat is geen schande hoor. Sterker nog, dat is Pretty Brilliant if you ask me. Nu willen wij natuurlijk niet zomaar een zonnebril. Nee, doe ons maar zo’n design gevalletje. Glimmend, prachtig, goes with everything én gaat jaren mee. Gelukkig is er een webshop die ons graag de mooiste designerbrillen aanbiedt voor aanzienlijk minder geld. Let’s visit SmartBuyGlasses!

Photobucket 
SmartBuyGlasses is de online retailer van zowel designer zonnebrillen als brillen en contactlenzen. Alle grote merken zijn in de online brillenwinkel terug te vinden. Of jij nu gaat voor een all time classy but oh so sexy Ray Ban Aviator of voor een extravagant modelletje à la Prada. SmartBuyGlasses has it all. In totaal biedt SmartBuyGlasses 60.000 modellen en 80 merken aan. Let me tell you, dat betekent: Véél keuze! Van deze 60.000 monturen bestaat iets minder dan de helft uit monturen die qua glasopties compleet aangepast kunnen worden aan de wensen van de klant. Wat verder nog fijn is om te weten is dat SmartBuyGlasses wereldwijd gratis verzendt – “dat zouden meer mensen moeten doen” – werkt met een ‘niet-goed-geld-terug-garantie’ op al hun eyewearproducten en daarnaast standaard bij elke bestelling 2 jaar fabrieksgarantie plus een gratis brillen reinigingsset aanbiedt. Dat noem ik nog eens service! Zo weet je zeker dat je een bril vindt die pérfect is voor jou, dat die ook nog precies op jouw ogen afgestemd kan worden met een beetje geluk en dat je verzekerd bent van op en top garantie. Way to go SmartBuyGlasses!

Photobucket
Ik ben behoorlijk enthousiast over het concept van SmartBuyGlasses! Ik hou van het idee van enorme keuze en geweldige service en precies daarom heb ik een bestelling geplaatst. En omdat kiezen mijn sterkste punt is – ahum, not. – besloot ik het mezelf zo makkelijk mogelijk te maken en regelrecht in de map ‘Hot Deals’ onder ‘100 Best Seller Zonnebrillen’ te duiken. Daar was ik nog zo streng voor mezelf om mijn keuze tot enkel Ray Ban te beperken en toen koos ik voor… de Ray Ban Erika in Rubberized Havana. Niet dé typische Ray Ban bril, maar volgens mij een hele mooie variatie op de Way Farer die ik draag als ‘normale bril’. Erika is net iets meer vintage met zijn bruine gradient effect en zijn dunne pootjes. Me gusta mucho! Nu maar hopen dat hij me net zo prachtig zal staan als al die Hollywood-sterren die ik ermee heb gespot – “Zie je wel dat niet iedereen een Aviator draagt? Hah!”

Ben jij nu stiekem nieuwsgierig geworden naar deze ‘groothandel’ voor merkbrillen, waarvan het assortiment varieert van zonnebrillen op sterkte tot merkbrillen én leesbrillen? Neem dan zeker eens een kijkje bij SmartBuyGlasses. De prijzen vallen echt ontzettend mee en zelfs ik besefte dat ik een designerbril opeens binnen handbereik was. Zo kost de Ray Ban Erika ‘maar’ € 85,95. Dat is misschien een lieve duit, maar wel een investering voor de toekomst toch? Toch? (:
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio