Exclusieve Studio117 Pink Ribbon Phonesleeves

dinsdag 2 oktober 2012

Photobucket 
Wat is er nu leuker dan iets kopen waar jij extreem gelukkig van wordt? Ik weet het. Iets waar je anderen ook gelukkig mee maakt én een handje mee helpt. Dat oktober gelijk staat aan Pink Ribbon, zal voor de meesten van jullie geen verrassing zijn en dat is maar goed ook. Hoe bewuster we zijn van de ernst van ziektes zoals borstkanker, hoe beter we allemaal een steentje bij kunnen dragen aan de zoektocht naar geneesmiddelen en de ondersteuning van slachtoffers. Gelukkig zijn er genoeg bedrijven die al het goede voorbeeld geven – applausje. Zo denk ik bij Pink Ribbon direct aan mijn oude Samsung telefoon, maar ook aan de gave Etos armbandjes en de limited edition Tweezermans. Dit jaar is er iets nieuws, namelijk: Exclusieve handmade Studio117 phonesleeves geheel in het teken van Pink Ribbon. Daar móét ik jullie simpelweg meer over vertellen!

Studio117 is voor de trouwe lezeres van Pretty Brilliant zeker geen onbekende meer. Ik steek mijn lieve voor de handmade phonesleeves nu eenmaal niet onder stoelen of banken. Want producten die liefdevol handgemaakt zijn én er ook nog eens geweldig uitzien, die verdienen massa’s aandacht als je het mij vraagt. Eerder showde ik al mijn eigen phonesleeve en vorige week had ik de eer en het genoegen om de lieve Anneloes blij te maken met een telefoonhoesje naar keuze. Maar nu? Nu is het tijd om jullie in te lichten over het nieuwe project van Studio117: De phonesleeves in Pink Ribbon Style.

Photobucket 
De Pink Ribbon phonesleeves zijn behoorlijk exclusief. Er worden er maar 234 van gemaakt – Tweehonderdvierendertig! Je zou ze maar allemaal moeten maken. Petje af! – en Wendy is al vanaf juni in de weer voor dit project. Het is trouwens niet de eerste keer dat Studio117 zich inzet voor Pink Ribbon. Vorig jaar deed Studio117 al mee aan de Donate 1/8 actie, wat inhield dat 1/8ste deel van de oktober-opbrengsten aan Pink Ribbon werd geschonken. Een geweldig project, maar volgens Wendy zat er nog meer in. Wendy ontwikkelde twee Pink Ribbon hoesjes, die niet alleen Pink Ribbon schreeuwen, maar ook nog erg ‘Studio117-like’ zijn. De stoffen werden speciaal gemaakt in Amerika en van elk dessin worden er maar 117 hoesjes met de hand gemaakt.

En dan het mooiste: De handgemaakte Pink Ribbon hoesjes kosten € 17,50 per stuk, waarvan per hoesje € 10,- gedoneerd wordt aan Pink Ribbon. Het doel is om € 2.340, - in te zamelen en ik hoop ook echt van harte dat dit gaat lukken! Dus lieve dames, waren jullie toevallig nog op zoek naar een mooie phonesleeve? Dit is je kans om niet alleen jezelf blij te maken en je gsm krasvrij te houden, maar ook om iets ‘goeds’ te doen. De handmade sleeves zijn te bestellen op de officiële website van Studio117 voor € 17,50. Go get them tiger!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio