♥ Let's celebrate my birthday: Kortingscode voor Lurmy.nl ♥

woensdag 24 oktober 2012

Photobucket
Wat een explosie aan winacties, hé liefjes? Genieten jullie er nog steeds zo van? I hope so! Vandaag doen we het even ietwat rustiger aan. Ik heb namelijk een kortingscode voor jullie van Lurmy, de online tassen en accessoires webshop waar mijn ‘Harry Potter tas’ vandaan komt! Zie dit ook maar als een klein cadeautje. Misschien was je net op zoek naar de perfecte tas en zie hier: Je kunt de perfecte tas kopen voor minder geld. Yay! Na vandaag mogen jullie nog één winactie verwachten en dan keert de rust en regelmaat – alhoewel: ik zit in mijn ‘tentamenweek/essayschrijfweek’ – terug op Pretty Brilliant. Hope you’ll forgive me for that! Maar nu, hups naar de kortingscode!


Voor de dames (en heren) die Lurmy niet kennen: Lurmy is een vrij nieuwe tassen- en accessoires webshop van Nederlandse bodem. Ze staan bekend om hun vrij exclusieve assortiment, bestaande uit tassen uit het mooie Groot-Brittannië! Van stijlvolle Birkin knock offs tot Gryffindor inspired Satchel Bags zoals de mijne, bij Lurmy kun je als tassenliefhebber je hart ophalen. Zo ging ik menig van jullie al voor bij het bestellen van de LYDC Satchel Bag, die al heel wat retourtjes Maastricht met mij overleefd heeft.


Precies omdat ik zo enthousiast was over mijn tas, benaderde ik Lurmy opnieuw om ze lief aan te kijken. Zou er nog een keer een kortingscode voor mijn lieve – minstens zo tassenverslaafde – lezeressen in zitten? En ja hoor, de eigenaresse van Lurmy is opnieuw zo gul geweest om jullie te verwennen met een korting van 15% bij het gebruik van de code ‘pretty’! Is dat niet lief? Dankjewel Lurmy! En voor jullie geldt: Happy shopping girls! Tot 16 november kunnen jullie zo vaak als jullie maar willen gebruik maken van deze heerlijke code. Deel hem met je beste vriendinnen, nichtjes, oma’s, moeders, leraressen en verzin het zo gek nog niet. Prachtige autumnproof tassen mét korting voor iedereen, whoei!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio