♥ Let’s celebrate my birthday: Win een Studio117 Pink Ribbon Phone Sleeve ♥

zaterdag 20 oktober 2012

Photobucket 
Het is roze, houdt je telefoon krasvrij, warm én je steunt er een goed doel mee. Waar ik het over heb? De ge-wel-dige Studio117 Pink Ribbon Phone Sleeves natuurlijk! Begin deze maand introduceerde ik de prachtige hoesjes al aan jullie. Ze zijn handgemaakt en ze ontploffen haast van de hoeveelheid liefde die eigenaresse Wendy erin stopt. Als er één product deze maand aandacht verdient, dan zijn het deze hoesjes wel! En als iemand een cadeautje verdient, dan zijn jullie het wel! Hey meisjes, gaat er al een lampje branden? Ik mag van Studio117’s Wendy een op maat gemaakte Pink Ribbon Phone Sleeve weg geven! Who's in it to win it?

Dat horen jullie goed schatjes! Ik mag ópnieuw iemand een prachtig, uniek telefoonhoesje cadeau geven. Dat terwijl de lieve Anneloes net het door haar gewonnen hoesje heeft ontvangen. The joy! Net zoals alle hoesjes van Studio117 zal ook deze phone sleeve speciaal voor jouw telefoon op maat gemaakt worden. Als je wint, geef je je telefoontype door aan Wendy en zij zorgt ervoor dat je gsm precies zal passen. Geen geklungel meer met te krappe of veel te wijde hoesjes, deze ‘piest precas’ haha! Daarbij mag je natuurlijk ook nog doorgeven welke van de twee Pink Ribbon designs jouw voorkeur geniet. We doen er alles aan om jou zo gelukkig mogelijk te maken!

Photobucket 
Dusssss… Wat moet je doen om te winnen?
- Beantwoord de volgende vraag: ‘Hoeveel limited edition Pink Ribbon phone sleeves heeft Studio117 in totaal gemaakt?’ en stuur het antwoord naar prettybrilliant@hotmail.com.
Voor iedereen die al het antwoord achter had gelaten in de comments (foutje van mij, sorry!) is dit niet meer nodig. Ik heb genoteerd of het antwoord dat jullie gaven correct was.
- Like de Facebookpagina’s van Studio117 én Pretty Brilliant;
- Follow Pretty Brilliant op Bloglovin, Twitter én Youtube.
Yay, that’s it already! : D Go on and do it girls!

Deze winactie loopt tot 27 oktober 00:00! Good luck! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio