♥ Let’s celebrate my birthday: Win een sieradenset van Jewelryz! ♥

maandag 22 oktober 2012

Photobucket 
Jullie weten hoe ik denk over sieraden hé schatjes? Ik kan er geen genoeg van krijgen! Vooral als de sieraden bijzonder schattig, van goede kwaliteit zijn én betaalbaar zijn. Sieradenwebshops die sieraden aanbieden die aan deze eisen voldoen, vallen bij mij dus ook al snel in de smaak. Niet verrassend dat ik Jewelryz, een jonge, betaalbare online sieradenwinkel met een geweldig assortiment, meteen in mijn hart sloot. Des te leuk dat ze in waren voor een winactie. Vandaag mag ik twee geweldige juweeltjes weggeven, yay! Als jij nog ruimte hebt in je sieradenkistje – hopelijk met old school ballerina en nostalgisch klassiek muziekje – dan moet je zeker verder lezen voor de voorwaarden!

Photobucket
Jewelryz is, als je het mij vraagt, echt een van de sterren onder de sieradenwebshops. Je kunt de online sieradenwinkel het best vergelijken met Bubba with Glasses en Ydeltuyt: Je kunt er terecht voor sieraden die echt in fashion zijn en je geen fortuin kosten. Heerlijk! Denk aan double finger rings of moustache kettingen, echt van die must-haves die nu helemaal hip zijn. Waar jij nú gelukkig van wordt, maar geen items die je in je bejaarde jaren nog zult dragen. Het assortiment van Jewelryz is bijzonder afwisselend. Zo kan je alter ego of de rock chick in jou zonder problemen een claw ring scoren, maar kun je er ook terecht voor een vintage-ogend klokje – cute!

Photobucket 
Maar nu, waarmee mag ik jullie verwennen? Met twee bijzonder meisjesachtige en schattige sieraden! What else? Ik geloof erin dat de lezeressen van Pretty Brilliant qua stijl mij een handje kunnen geven. Waarom zou je het anders langer dan twee minuten volhouden op een site die ‘kitsch!’ schreeuwt? Ik heb gekozen voor sieraden die ik zelf zomaar voor lieve vriendinnetjes zou kunnen kopen, maar daarbij in het achterhoofd gehouden dat ze ook echt de Pretty Brilliant-stempel moesten dragen. De Bugs oorbellen zijn echt de ultieme ‘Oh, wat heb jij enige oorbelletjes in’-oorbellen. Klein maar zo schattig dat je er bijna niet omheen kunt. Wie houdt er nu niet van zijn daily dosis of ladybugs? En oh, het armbandje genaamd Birdy’s in love vind ik al minstens zo leuk. Wellicht zijn ze niet perfect te combineren met los van elkaar gaan deze schatjes echt elke outfit naar een ander niveau tillen. En jij kunt deze sieraadjes een thuis geven!

Wat moet je doen om kans te maken op de Jewelryz set?
♥ Like de Facebookpagina’s van Jewelryz én Pretty Brilliant;
♥ Follow Jewelryz én Pretty Brilliant op Twitter;
♥ Vertel mij in de comments waarom jij deze twee schatjes móét winnen!

Deze winactie zal lopen tot 5 november 00:00 uur. Good luck! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio