♥ Let’s celebrate my birthday: Win een winterse accessoiresset van ASieraden! ♥

donderdag 25 oktober 2012


Time flies when you’re having fun, especially this year! Niet alleen mogen we over twee maandjes alweer op zoek gaan naar the prettiest Christmas tree in town, ook mijn ‘ik-ben-jarig-en-ik-trakteer-week’ is voorbij gevlogen! Gelukkig heb ik nog iets bijzonder leuk cadeautje bewaard als afsluiter. Een heerlijke winterproof accessoiresset van ASieraden, die de gure najaarsdagen heel wat draaglijker zal maken – althans, daar hopen we op. Een prachtige hoofdband (waar ik stiekem in strik in zie! Who’s with me?), vingerloze wanten voor de telefoonverslaafden onder ons en een romantische lange rozenketting… Dat is waar ik één van jullie nog onwijs gelukkig mee mag maken! Enig toch? Lees snel verder voor de voorwaarden!

ASieraden is all about sieraden en accessoires volgens de laatste trends mét een aangenaam prijskaartje! Het brede en gevarieerde assortiment van ASieraden bestaat zowel uit armbanden en kettingen, als uit horloges en tassen en nog steeds is de webshop druk bezig het assortiment voor ons uit te breiden. Leuk, zo’n jonge webshop die hard aan de weg timmert, bereikbaar én betaalbaar is voor jong en oud! Ik word daar in ieder geval ontzettend gelukkig van!
Photobucket
Nu, met de nodige gure dagen op het oog mag ik onder jullie een aantal winterse accessoires en een bijpassende ketting verloten! Want die regen en sneeuw trotseren wij hoor dames, in stijl nog wel! Het winactie-pakket bestaat uit gebreide vingerloze wanten, een strikjeshoofdband om de oortjes warm te houden en een lange ketting met daaraan verschillende bedels. Drie items die als je het mij vraagt zowel de drukke huismamma geweldig zullen staan, als de jonge studentes onder ons! Doe dan ook vooral gezellig mee, wie weet mag ik jou wel verwennen met dit setje. Mocht je jezelf of iemand anders nu al eerder verwennen met deze winterproof accesoires? Tot 31 oktober is de set voor € 17,50 op ASieraden te koop!

Wat moet je doen om kans te maken op het ASieraden pakket?
♥ Like de Facebook pagina’s van ASieraden en Pretty Brilliant.
♥ Tag jezelf en je liefste koukleumerige vriendinnen in de de foto van deze set (die hierboven ook gebruikt is) op de Pretty Brilliant Facebook. Facebook wil niet meewerken, waardoor deze voorwaarde komt te vervallen. (:
♥ Vertel mij in de comments wat jouw must-haves zijn voor het najaar! Kun jij niet de deur uit zonder je Rosebud Salve of vindt je een thermoskan met je geliefde chai tea latte véél belangrijker? Let me know!
♥ Oh en als je extra lief wil zijn, volg je Pretty Brilliant natuurlijk op alle mogelijke social media: BloglovinYoutube, Pinterest & Instagram (JoyceNafzger). (+1) <3

De ASieraden winactie loopt 9 november 00:00 uur. Veel succes!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio