♥ Let's celebrate my birthday: XXL The Luxury Floor Winactie! ♥

donderdag 18 oktober 2012


Deze week staat helemaal in het teken van verwennerij. Ik wil jullie gelukkig maken en het princess for a day feeling bezorgen! : D Tijd om te trakteren! En deze keer zijn het geen wafeltjes, geen pakjes Capri-Sonne en ook geen snoeptomaatjes die ik uitdeel. Nee, deze keer pak ik het groots aan. Huge zelfs! Aan wie jullie dit te danken hebben? Aan The Luxury Floor: Het paradijsje op aarde, de oase van rust in het centrum van Maastricht, de prachtige spa opgericht door de minstens zo mooie Ilham. Wat ik weg ga geven? Daar gaan jullie helemaal zelf achter komen, lieverds! Lees verder en bekijk de video, want geloof me it’s worth it!

PhotobucketPhotobucket 
Nu, tijd om jullie te vertellen wat er te winnen valt! De locatie is al bekend. The Luxury Floor in Maastricht it is. Wat ik ook al groots aangekondigd heb, is de omvang van de winactie. Geloof me, het zal prijzen regenen. “Maar Joyce, wat kunnen we eigenlijk winnen?”Oké dan, ik heb jullie lang genoeg in spanning gehouden. Zorgt iemand voor een tromroffel…

Photobucket Photobucket 
In samenwerking met The Luxury Floor geef ik niet één prijs weg, niet twee prijzen weg, ook geen drie prijzen weg. Nee hoor, ik geef zes prijzen weg! Drie Brazilian of Hollywood waxing sessies én drie threadings! Of dat alles was? Nee schatjes, nog lang niet! Want mocht jij een van de zes gelukkigen zijn, dan is er meer. Wat is er leuker dan in je eentje genieten van een schoonheidsbehandeling? De schoonheidsbehandeling samen te mogen ondergaan met je beste vriendin natuurlijk! Do you get the clue of this story? We geven geen drie, geen zes, maar TWAALF behandelingen weg! Twaalf behandelingen dames! That’s huge!

Photobucket 
Photobucket
Feeling a little Victoria Secretty already? <3
Hup hup, ik ga jullie snel de voorwaarden voorschotelen. Als je wilt winnen, is het namelijk pure noodzaak aan deze voorwaarden te voldoen. Allemaal meedoen hoor, we want to make you very happy! Wat ik nog even gezegd wil hebben: Doe enkel mee aan deze winactie als je zeker weet dat je een bezoekje kunt en zult plannen aan The Luxury Floor. Ik zou het zonde vinden als iemand wint, die uiteindelijk geen gebruik maakt van haar prijs. Daar is de prijs veel te blijmakend voor toch? (: De to-do-list:
♥ Like The Luxury Floor op Facebook;
♥ Plaats op je eigen Facebook-prikbord ‘I love the Luxury Floor! <3 Psstt… Wil ook jij een Brazilian Waxing of een Threading Threatment winnen? Lees de voorwaarden voor deelname op www.prettybrilliant.nl!’
♥ Deel de actie met zoveel mogelijk vriendinnetjes. Share the joy! : D Het zou natuurlijk het allerleukst zijn als je maar liefst 19 vriendinnetjes op de hoogte zou brengen van deze actie. Ten slotte ben ik 19 geworden, whoei!
♥ Laat in de comments achter dat je meedoet en laat mij weten dat je aan alle voorwaarden voldoet. Als ik niet kan nagaan wie jij bent en of jij voldaan hebt aan de eisen van de winactie, is je deelname helaas niet geldig. Make it as easy as possible for me please!
♥ Oh en als je extra punten bij mij wil scoren laat je natuurlijk een geweldig leuke felicitatie achter, that would make me a very happy hippo!

Deze winactie loopt tot dinsdag 13 november om 00:00 uur! Daarna zal ik mijn best doen om al jullie comments door te spitten en heel wat dames gelukkig te maken. Ik kan echt niet wachten om jullie in de watten te laten leggen! Heel veel succes schatjes, ik duim voor jullie!

Ps. Willen jullie zo snoeperig zijn om mij te laten weten wat jullie van het meeting-idee vinden? (:
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio