Merci bien! ♥

dinsdag 30 oktober 2012

Photobucket 
Merci bien! Eigenlijk is daar alles mee gezegd, maar aan de andere kant nog helemaal niks. Ik wil jullie namelijk al tijden echt bedanken. Jullie laten weten hoe fijn het is dat jullie er zijn, dat jullie de moeite nemen om langs te komen, te commenten, me te mailen, me overal en nergens te volgen. Geloof het of niet, jullie maken blogger zijn tot een feestje. Ik sta op met een volle mailbox, de nodige Instagramlikes en Facebook-berichten en ik ga slapen met een glimlach. Dankjewel, merci, dankeschön, grazie daarvoor! <3

Vorige week heb ik een poging gedaan om jullie in het zonnetje te zetten. Door met prijzen te strooien à la Oprah – of Sinterklaas, kies je favoriet – hoop ik een glimlach op jullie gezichten getoverd te hebben. Nieuwe bezoeksters, trouwe bezoeksters, iedereen maakt evenveel kans op een dankjewelcadeautje. Natuurlijk kan ik niet iedereen beladen met moois, maar ik hoop toch zo een beetje van mijn liefde naar jullie toe te kunnen uiten. Ik hoop zo te uiten dat ik echt besef dat dit zonder jullie niet mogelijk was.

Want jeetje, wat is er veel mogelijk met zo’n website. Veel meer dan ik ooit had durven dromen. Toevallig sprak zondag een vriendin van de middelbare school me aan op Facebook. We maakten onze Spaans lessen tot een grote grap, bezochten trouw onze musicallessen en gierden het vaak uit van het lachen. Nu we beiden een nieuwe weg in zijn geslagen en de titel ‘student’ dragen, is deze jammer genoeg vriendschap enigszins verwaterd. Toch, sprak ze me zondag aan uit het niets in de Facebook chat. Ze sprak me aan om me te complimenteren met Pretty Brilliant. Om te zeggen dat ze het knap vond wat ik bereikt had. Dat ze het fijn vond om te zien dat iets wat klein begon onder het motto ‘ik ga doen wat ik leuk vind’ uitgroeide tot veel volgers, fijne artikelen en iets wat met de dag groeit. Dat ze vond dat dat gezegd mocht worden. En dat, dat deed iets met me. Om van een iemand die me ‘echt’ kent te horen dat ik iets moois op touw heb gezet, dat ik daar misschien wel trots op mag zijn. Nog steeds beschouw ik mezelf namelijk als amateur, ik leer met de dag en bestempel mijn blog graag als ‘klein’. Maar het is waar. Zonder dat ik het door heb groeit mijn blog, zo ben ik ‘zomaar’ de 1100 Youtube-abonnee’s voorbij gestroomd en misschien besef ik dat wel te weinig.

Wat ik me wel maar al te goed besef, is dat jullie stuk voor stuk schatten zijn. Jij bent een engel, geloof me! Je bent een geweldige dochter, een geweldige vriendin, een geweldige echtgenote, misschien wel een geweldige moeder en jij barst van de liefde. Als ik door mijn comments scroll zie ik alleen maar mooie, intelligente en gepassioneerde vrouwen en daar ben ik trots op. Ik ben er trots op dat haat en nijd uitblijft op Pretty Brilliant, dat ik hier onbekommerd kan kletsen met geweldige vrouwen die op zoek zijn naar gezelligheid, maar ook naar informatie. Dat ik jullie daar hopelijk van kan voorzien en dat velen van jullie trouw terugkomen. Terugkomen voor dat virtuele kopje thee om bij te kletsen, dat theekransje waar ik minstens zo van geniet.

Photobucket 
Dus bij deze, heel oprecht, puur en recht uit mijn kleine-bloggershart, dankjewel voor het bezoeken van Pretty Brilliant. Elke dag weer voorzie jij me van inspiratie, een glimlach, van verrassingen en van vriendschap en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor! Merci!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio