Mini OOTD: Romantic lace, leather, pearls and a donut bun!

vrijdag 26 oktober 2012


Hoi lieve meisjes! Enjoyed my crazy daisy celebration week? Back to reality! Een uitgebreid dankjewel-voor-het-meedoen-trouw-volgen-en-lief-zijn-artikel komt er nog aan, maar ik ben momenteel zo in a hurry door mijn essaystress en rijexamen dat het voor vandaag blijft bij een mini OOTD. Een hele Joyceige outfit weliswaar. Ik zie kant, parels, mijn favoriete leren broek, ballerina’s en een donut knot. Yay! Dit is overigens precies de outfit die ik droeg in mijn opgemaakt-video, maar ik was compleet vergeten dat ik de outfit snel op video vast had gelegd. Bij deze dus alsnog, hope you’ll like it! Oh en ik dans compleet uit het ritme, omdat ik een ander muziekje luisterde tijdens het filmen, kneuzenalarm!

Kanten blouse: Vero Moda via Zalando
Witte top: Sutherland van Lady Sting
Leren skinny: Zara 
Ballerina's: Kennel & Schmenger 
Oorbellen: Bubba with Glasses
Donutknot: H&M

Helaas, is niks van dit moois meer te koop op het H&M donutknothulpje na. Sorry girls! <3 Enjoy your friday!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio