On the search for a computergeek/genius!

donderdag 4 oktober 2012

Photobucket 
Jullie hebben het misschien al meegekregen: Pretty Brilliant is under construction. Big time! Althans dat is het plan. Al tijden loop ik met het idee rond dat er het een en ander veranderd moet worden. Het wordt tijd voor een écht .nl-account, ik wil af van blogspot.com, een nieuwe layout zou geweldig leuk zijn en oh ik wilde ontzettend graag een strikje naast het Pretty Brilliant tabblad – een favicon noemt men dat in de wereld van internetpro’s. Dat laatste doel mag ik al afvinken van mijn checklist thanks to The Beauty Guide's Anneloes. Did it caught your eye yet? Een roze strikje siert het tabblad, so cute! Maar nu – diep diepe zucht – ‘de rest’…

Photobucket
Nu zou iedere andere blogger/techneut/nerd zeggen: “Ah eitje, laten we dit biggetje even wassen.” Maar ik? Oh nee. Ik ben een computeramateur in hart en nieren. Althans, ik begrijp wel iets van het hele ICT-gebeuren. Anders was Pretty Brilliant ook niet wat het nu al is, toch? Maar mijn kennis gaat ook echt niet verder dan dit. Blogspot lukt. Een vrijwel kant-en-klare lay-out installeren lukt. Een strikje/favicon lukte met moeite. Einde oefening.

Photobucket
Yes, you are! (:
Dus, waar ben ik naar op zoek? Naar een heel lief iemand die een passie heeft voor het hele website-gebeuren en bereid is mij een handje te helpen. Ik ben helaas niet zo fortuinlijk dat ik je potten goud kan aanbieden, maar een koffiedate en een dikke knuffel zitten er ongetwijfeld in. Snap jij hoe je van mijn Blogspot een echte .nl-website kunt maken, als ik mijn site al ‘geparkeerd’ heb? Hoe ik mogelijk van Blogger overstap naar Wordpress? Hoe niet al mijn artikelen verloren gaan? Óf zou jij het ontzettend leuk vinden als jóúw lay-out dé nieuwe Pretty Brilliant lay-out zou worden? Meld je dan alsjealsjealsjeblieft en laat een berichtje achter in de comments of mail me op prettybrilliant@hotmail.com! Ik ben echt als de dood dat alles in elkaar zakt als een mona-toetje als ik me eraan waag, dus ik laat dit veel liever over aan de expert. Please help me out! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio