PrettyBrilliant.nl is a fact! ♥

maandag 8 oktober 2012

Photobucket
Alles staat klaar van de kinderchampagne tot de Jip & Janneke tompoezen, want wij vieren vandaag een klein feestje: PrettyBrilliant.nl is up and running! Na een heel weekend ploeteren met DNS, CNAME en al die andere akelige ICT-benamingen was de moed me al lang in de schoenen gezakt, maar geloof het of niet, het is toch gelukt. Eindelijk is dat akelige blogspot.com uit de hyperlink verdwenen. What’s left is een écht .nl-domein en het prachtige strikje natuurlijk! Yay, happy blogmom!

Photobucket
Al is dat nog lang niet alles hoor! Sterker nog, ik krijg al de kriebels als ik denk aan wat ik verder nog van plan ben. De ‘achter-de-schermen-planning’ voor de komende maanden ziet er namelijk als volgt uit: Overstappen naar Antagonist, toch ook eindelijk overstappen naar Wordpress en dán een nieuwe lay-out verzorgen. Ik heb momenteel contact met een ontzettende leuke dame die verantwoordelijk is voor de prachtige lay-out van Serbolicious’ Sanja en ik kan niet wachten om te zien wat daaruit komt. I told you: Wilde plannen! Het is dan ook wel nodig dat jullie de komende tijd jullie fingers gekruist aan elkaar plakken, opdat alle veranderingen zo snel en makkelijk mogelijk doorgevoerd kunnen worden. Ik ben echt als de dood voor het verdwijnen van al mijn artikelen of andere doemscenario’s in deze richting dus ik kan elk klein beetje hulp gebruiken. Gelukkig ben ik omringd door een grote groep collega-blogsters die me maar al te graag een duwtje in de goede richting geven en achter me staan. Thanks for that bumblebees! En nu, hup aan het werk, want ik kan nog zo’n mooie website realiseren, als er geen artikelen opstaan dan is hij natuurlijk niets waard. Oeps!

Have an amazing evening loves! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio