Review: Lush Cinders – Kerstmis in een bruisbal!

maandag 15 oktober 2012

Photobucket 
Mijn ingrediënten voor de perfecte herfstdag? Uitslapen/knuffelen onder veel te dikke verendekens, bankhangen met een goede film én mijn dag afsluiten met een uitgebreide baddersessie. Natuurlijk is deze dag niet compleet zonder de nodige herfstfoodies – speculaasjes, warme chocomel, ovenschotels, all jum – en een goed boek of mijn lievelingsblogs, maar vandaag gaan we ons richten op het badderonderdeel van onze perfecte najaarsdag. Hoe ik het liefst badder nu het kil, koud en regenachtig is? Met Lush bien sûr! Bij voorkeur met een van hun heerlijke badgoodies uit de Kerstcollectie. Laat ik jullie vandaag voorstellen aan mijn grote liefde op voor mijn winterse baddersessies: Cinders!

Photobucket
Ik durf erop te gokken dat de naam ‘Cinders’ jullie vrij weinig zegt, dat zelfs de die-hard Lushies hem wellicht over het hoofd hebben gezien. Nu let me tell you: That’s a pity, a real pity! Er is werkelijk geen enkele bruisbal die lekkerder, warmer en more christmassy ruikt als Cinders. Cinders is Kerstmis in een badbruisbal. Alle gezelligheid, alle warmte, alle heerlijke kruidige geuren die ons doen denken aan ons favoriete feest verzameld in een klein, oranje balletje. Als klap op de vuurpijl is Cinders ook nog gevuld met knettersnoepjes. Denk aan de geur van kruidige kaneel en zoete sinaasappel, aan knisperende haardvuren, aan warme fleecedekens, aan dwarrelende sneeuwvlokjes. Denk aan alles wat de herfst/de winter cosy en knuffelig maakt. Houd dat gevoel vast. Raad eens? Je hebt zojuist de geur van Cinders in je gedachten gecreëerd. Hemels nietwaar?

Photobucket
Photobucket
Dat gezegd hebbende, komen we meteen aan bij het struikelblok van mijn geliefde Cinders. Het is namelijk niet de meest opvallende en bijzondere badbruisbal uit het Lush-assortiment. Op eyecandy-gebied scoort hij beduidend minder hoog dan mijn andere liefde Golden Wonder. Maar geloof me, de geur maakt alles goed. Zodra jij jezelf onder dompelt in dit heerlijke badje en je ogen sluit, zul je de belletjes van de arrenslee horen en Rudolph’s neusje zien oplichten. Is Santa in town already? Nee hoor lieverds, maar Cinders wel!

Cinders is tijdelijk te koop bij alle Lush filialen en in de Lush webshop voor € 4,25! 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio