Video: Mijn favorieten van september 2012

woensdag 3 oktober 2012


Terug van weggeweest: De favorieten-video! Op Pretty Brilliant was er op het gebied van mijn favorites een korte zomerstop. Just because no one needs make-up when we have sun, swimmingpools and loads of ice cream! Maar nu, geef ik het startschot. De laatste maanden van het jaar worden immers ingeluid en ik kan niet geloven dat ik alweer mijn favoriete producten van september presenteer. Tjeminee dames, september...

De maand waarin de blaadjes langzaam op ons neerdalen, de treinen niet meer naar behoren rijden en chocomel met slagroom drinken een verplichting is. It’s madness! Mijn favorieten variëren van überfluffy Lana del Rey truien tot hydraterende crèmpejes, van all time favorite perfumes tot nieuwe ontdekkingen op eyelinergebied. Laat je maar verrassen! En oh vergeet de video niet in HD-kwaliteit te bekijken…
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio