Video: Opgemaakt September 2012

donderdag 11 oktober 2012


Yay, het is weer zover! Mijn prullenbak is goed gevuld en mijn stash is enigszins gekrompen. Waar ik het over heb? Over het feit dat ik er weer heel wat producten doorheen heb ‘gejast’! Tijd voor een opgemaakt-video ladies! Wat ik deze keer voor jullie in petto heb? Een oude bekende, véél Essence, een bruinig goedje waar niemand meer gelukkig van wordt en heel wat andere producten die echt ‘op’ zijn. Deze keer ga ik eens niets verklappen in de introductie moehaha! Enjoy the video en vergeet niet om HD-kwaliteit in te stellen! Klik op 'lees verder' nog even wilt nalezen welke producten ik liet zien...

De producten die ik in de video liet zien:
- Zonnebril Six
- Kruidvat 2 Fasen Eye Make-Up Remover
- Hopeloze nagelvijl
- Essence You Rock Eyeshadow Base (LE)
- Essence You Rock Refreshing Spray (LE)
- Essence Get Big Lashes Volume & Curl Mascara
- Essence Nail Polish Remover Pen
- The Body Shop Divide & Multiply Mascara
- Dusch Dasch Crème Douche Vijg & Rozen
- Bebe Shower Gel Lovely
- Bebe Shower Gel Morgenglanz
- Lush Dream Cream
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio