Vlog: Heropening Lush Maastricht & Unboxing Goodiebag

zondag 7 oktober 2012


De hemel op aarde? Ik heb hem gevonden! “Vertel op dan,” zul je zeggen. “Share the joy!” In Lush Maastricht natuurlijk! Heerlijke geuren, prachtige producten, felle kleurtjes en heel veel lieve mensen die net zo gek zijn op alles wat lekker ruikt, een mooi kleurtje heeft én ons huidje tot in de puntjes verzorgd. Yay voor Lush Maastricht! Nu kon ik mijn oren niet geloven toen ik hoorde dat ze het filiaal zouden make-overen. ‘Maar maar maar het is toch al zo móói?’ was mijn reactie. Geloof het of niet, het is nu nog mooier! En mooie dingen? Die moeten op film vastgelegd worden, it’s vlog time! Once again, enjoy!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket 
Photobucket 
Ik moet het simpelweg even van de daken schreeuwen: Het vernieuwde filiaal is prachtig! Ruim, met massa’s verrukkelijke producten die nog onaangeraakt zijn en toch met het geweldig herkenbare Lush aroma. Een van de lieve medewerksters vertelde me dat ze een totaal shock-moment tijdens de verbouwing had: “De geur is weg”, riep ze uit, “de Lush-geur… Verdwenen!” Gelukkig was dit probleem direct opgelost toen de eerste dozen met de Lush-goodies binnen gebracht werden. Welcome back lovely smell!

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket Photobucket PhotobucketPhotobucket PhotobucketPhotobucket
En omdat ik niet in woorden kan omschreven hoe gorgeousss de winkel is geworden, presenteer ik jullie met liefde een overload aan film- en fotomateriaal. Ik weet haast zeker dat je inmiddels op je zwevende roze wolkje een tripje naar Lush aan het plannen bent! See you there! <3

Wees vooral zo lief om me in alle eerlijkheid te laten weten wat jullie van mijn vlog-probeersels vinden! Gaat het al beter dan de laatste keer bij Max Factor? Genieten jullie van een 'dagje uit met mij'? En oh, hoe bevalt de HD-kwaliteit van mijn video's - vergeet deze niet in te stellen! - en valt de overload aan foto's de laatste tijd in de smaak? Ik hoor het heel graag, aangezien ik daar echt een aandachtspuntje voor mezelf van gemaakt hebt. Merci! 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio