Yay, it’s my birthday! ♥

woensdag 17 oktober 2012

Photobucket
Goedemorgen liefjes! Genieten jullie ook zo van de mooiste dag van het jaar? Zeventien oktober! Kuch kuch, knipper knipper! It’s my birthdayyyy! Vandaag vieren we dat ik al negentien jaar deze aardbol onveilig maak, yay. Een feestje vieren doe je uiteraard met de mensen die je het allerleukst vindt en oh, meisjes, natuurlijk staan jullie op mijn leuke-mensen-lijstje. Sterker nog, ik ga jullie de komende dagen beladen met cadeautjes, virtuele knuffels en zoetigheden. Wie jarig is trakteert en ik hoop stiekem dat ik jullie ook het ‘feestvarkentjes-gevoel’ kan bezorgen deze week. Morgen trap ik zelfs af met de grootste winactie die ik ooit heb mogen hosten. It’s hugeeeeee en ik mag zoveel mensen gelukkig maken. Oprah-gevoel gegarandeerd! Dussss stay tuned, want jullie worden in de watjes gelegd door deze jarige Joyce! Oh happy day! ♥
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio