De winnares van de Studio117 Pink Ribbon Phone Sleeve!

woensdag 21 november 2012

Photobucket 
Oktober is voorbij en Movember – the moustache month - hebben we groots ingeluid, maar dat wil niet zeggen dat we Pink Ribbon vergeten zijn, toch dames? Goede doelen moeten het gehele jaar door gesteund worden en precies daarom ga ik nú een van jullie (hopelijk) heel blij maken met een Studio117 Pink Ribbon Phone Sleeve. Zo herinner je de mensen om je heen altijd even aan het roze lintje en laat je zien dat je stil staat bij zowel de mensen die borstkanker overwonnen hebben als de mensen die er zo hard tegen vechten. Dat je telefoon prachtig krasvrij en warm gehouden wordt én het hoesje roze is… Tja, dat zijn gewoon hele hele hele leuke bijkomstigheden! Who’s the lucky one?

Photobucket
De welbekende fruitmachine gaf me deze keer het verlossende antwoord, omdat deze weegschaal echt weigerde zelf de knoop door te hakken! En de gelukkige winnares is… Peggy! Van harte gefeliciteerd Peggy! Wat een toeval eigenlijk dat jij het bent geworden. Je vertelde me al zo vaak dat je overwoog een hoesje aan te schaffen, maar toch even wachtte op de uitslag van deze winactie. En zie hier liefje! Je nieuwe IPhone 4S krijgt een nieuw handgemaakt roze thuis! Is dat niet leuk? Als je zo lief wil zijn om je adresgegevens door te sturen naar prettybrilliant@hotmail.com zorg ik ervoor dat Studio117 het hoesje naar jouw keuze jouw kant op laat komen. Congratulations!

Photobucket
Oeh wat is het toch heerlijk om jullie blij te mogen maken! Just one by one… (: Ik spreid de winactie-uitslagen een beetje, zodat ik zo lang mogelijk van jullie happyhappyhappy reacties mag genieten haha, don’t blame me for that.

Wil jij ook zo'n mooie sleeve voor je gsm, tablet, laptop of IPad-mini - leuke nieuwigheid in de shop! - breng dan zeker eens een bezoekje aan Studio117! Ik ben nog steeds echt verliefd op de mooie stofjes die ze gebruiken en de massa's liefde die er in één product gestopt wordt. Heel erg bedankt Wendy, voor het opnieuw beschikbaar stellen van een telefoonhoesje, you're the best! <3

Feliciteren jullie de lieve Peggy met haar telefoonhoesje? Misschien brengt dat wel geluk en ben jij next in line om iets te winnen op Pretty Brilliant! Dat zou toch fantastisch zijn?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio