Don’t miss it, get wicked!

woensdag 14 november 2012

Photobucket 
Ah Wicked… Als er één musical al jarenlang op mijn verlanglijstje staat, dan ben jij het wel. Jij ja, met je groene heks en mijn barbie-like evenbeeld. Wat sta jij al lang op mijn to-see-list! En hey Wicked, raad eens? Ik kom naar je toe en niet alleen ik. Oh nee, ik neem mijn partner in crime ‘ik-ken-alle-liedjes-van-voren-tot-achteren-uit-mijn-hoofd’ Liselotte mee en reken maar dat we van jou gaan genieten. Oh yeah baby! De komende twee daagjes struin ik met mijn beste vriendinnetje rond door Scheveningen en omstreken, so come say hi! Schrik er niet van als we zingend het hoge noorden onveilig maken, that's all part of the show. Waaaah, wat heb ik hier veel zin in! I’m off, cuddles! <3


'Popular, you're gonna be populaarrrrrr!' Wie zingt er mee? (:
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio