Look-a-like alarm!

zaterdag 3 november 2012

Photobucket 
Yes ladies, jullie lezen het goed: Look-a-like alarm! Op mijn birthday presents video heb ik zoveel look-a-like reacties gekregen, dat ik wel een artikel aan móét wijden. Er kwamen drie grote namen voorbij, van geweldig mooie vrouwen nog wel: Alexandra Chando, Nina Dobrev en Jennifer Aniston! I told you, gorgeous women en precies daarom voel ik wel een beetje vereerd. Maar de vraag is: Lijk ik ook wel echt op ze? Ik ben benieuwd wat jullie vinden en of jullie zelf look-a-likes hebben!

Alexandra Chando is een ‘oude bekende’ van me. Dames die me langer volgen weten dat ik zo’n twee jaar musicallessen heb gevolgd. Ik weet nog dat mijn danslerares bij de eerste les voor me stond en zei: “Jij lijkt zóveel, echt zoveel, op dat meisje van As the World Turns. Je glimlach, je lange haar, je wangen. Eigenlijk alles gewoon!”Natuurlijk had ik geen idee over wie ze het had. Als As the World Turns op tv is, zap ik zo snel mogelijk verder. “Zeurserie bah,” zou ik mompelen. Natuurlijk kon het nieuwsgierige aagje in mij zich niet inhouden bij thuiskomst. Hup achter die computer en maar zoeken. Wie was die dame waar ik bijzonder veel van weg had? And there she was, Alexandra Chando. Hm, mijn danslerares had wel een punt. Ik zag het wel hoor, die gelijkenis. Een nichtje zou ze zomaar kunnen zijn…

Photobucket
Nina Dobrev en Jennifer Aniston zijn echter nieuw voor me! Wat me vooral opviel was dat alle vrouwen dezelfde gezichtsvorm als ik hadden. Een hartvormig, vrij rond gezicht met een grote glimlach en Chinezenoogjes als ze lachen haha. Echt op mij lijken, vind ik ze dan ook niet. Zelf zou ik eerder Andy van Style Scrapbook noemen. Toen ik haar fashionblog voor het eerst bezocht, was ik echt flabbergasted. “I look like her!”

Nu ben ik wel nieuwsgierig… Op wie vinden jullie mij het meest lijken? En – nog leuker – heb je wel eens een look a like van jezelf ontdekt?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio