♥ Mini-trip Antwerpen: Villa's, bubbels en Fluffy!

zondag 11 november 2012

Photobucket
Oh meisjes, wat heb ik genoten! Genoten van onze twee dagen in Antwerpen, van onze prachtige villa, van de bubbels in de jacuzzi, van de all christmassy Disney store, van de overweldigende Forever 21, van de hemelse thai en bovendien van Fluffy a.k.a. Gabriel Iglesias, de meest grappige man die ik ooit heb mogen ‘ontmoeten’. Sommigen van jullie kijken hier misschien een beetje verbaasd van op. “Waar heeft ze het over? Antwerpen? Fluffy? Een villa?”Nou meisjes, het was niet voor niets eventjes stil op Pretty Brilliant. Ik was er twee daagjes tussenuit samen met Sebas en oh wat was het heerlijk! Zo heerlijk dat ik echt niet kan wachten om jullie meer te vertellen over onze mini-trip…


Antwerpen, geloof het of niet, stond al vanaf juli op onze planning. Juli is namelijk Sebas’ verjaardagsmaand en bij een verjaardag horen cadeautjes. En laat mijn vriendje nu ontzettend moeilijk zijn om cadeaus voor te kopen. Ik bedoel: Auto’s, Macbooks, IPhones en golfgear zijn welkom, maar just a little bit above my budget… Toen ik dit jaar weer in dubio zat te googlen, besloot ik zijn lievelingscabaretier op te zoeken: Fluffy! Niet dat ik ervan uitging dat Fluffy toevallig dit jaar nog in Europa zou zijn. Think again! Gabriel Iglesias’ World Tour vond plaats in 2012! Dat liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Hup, hup, klik, klik en de kaartjes waren geboekt. Nu was het nog aan Sebas om een half jaar lang geduldig te zijn haha – fijn hé schat!

Photobucket
Dussss de activiteit was al gepland, maar ik besloot het cadeautje iets groter te maken. Hotelletje erbij, lekker uit eten. Ik wilde er echt twee verwendagen van maken. Tot mijn eigen verjaardag aanbrak. 17 oktober it was! Wat ik cadeau kreeg? Een overnachting waar ik niets, maar dan ook echt niets vanaf mocht weten. Ik mocht niet weten waar we sliepen, hoe lang het rijden was, of ik een bikini in moest pakken, of ze wel handdoeken hadden, alles moest een verrassing blijven. Het enige dat ik wist was dat we er woensdagmiddag om 15:00 in mochten checken en er een nachtje zouden doorbrengen. Spannend!

    PhotobucketPhotobucket
Afgelopen woensdag was het eindelijk zover. Snel werden de weekendtassen nog gepakt – of tja, ik lieg: een rugzak in Sebas’ geval – en voordat we het wisten waren we de Nederlandse grens al gepasseerd en werden we verwelkomd in het land van K3, meneer Spaghetti en frietjes met veel te veel mayonaise. Wie er 120 km lang achter het stuur zat? C’est moi! Geloof het of niet, we zijn zonder kleerscheuren aangekomen. Waar aangekomen? Oh dames ik geloofde mijn ogen mijn ogen niet. Ik geloofde mijn ogen echt niet en dat terwijl mijn ogen al zo groot zijn. Jeetje, wat was dit mooi…

PhotobucketPhotobucket 
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
We overnachtten in een villa die deel uitmaakte van De Residentie in Lichtaard. Als ik zeg ‘villa’, dan bedoel ik ook echt ‘villa’. Als in: Een prachtig groot huis met een voordeur die drie keer zo groot is als ik, met vijvers die gevuld zijn met koi karpers en een landgoed dat verder reikt dan je ooit had durven dromen. Maar ook als in: Een villa waarin we een suite hadden, compleet met jacuzzi, zonnebank, zwembad en alles wat veel te luxe en onwerkelijk is. I was in heaven for a moment! Wat een lief cadeau! <3 Ik laat dan ook graag de foto’s van de suite voor zich spreken en wil alleen nog toevoegen dat ik echt flabbergasted was. Dankjewel schat, I loved every single bit of it! Het zal jullie ook zeker niet verrassen dat we de eerste dag vooral genoten hebben van alles wat de suite te bieden had. Duiken in het bubbelbad, snel onder de zonnebank, de hypermoderne douche testen, een spelletje kaarten – romantisch ja, haha! (: - en natuurlijk zijn we lekker gaan uiteten. Pizza it was!
Photobucket 
Photobucket 
Photobucket
Na een korte nacht – we moesten het bubbelbad simpelweg nog één keer gebruiken voor ons vertrek, bubbeloverload! – en een ontbijtje was het tijd om ons op weg naar Antwerpen te maken. Vanuit De Residentie was dit een klein half uurtje rijden, wat ik graag overdroeg aan Sebas. Ik zag de bui al hangen met alle trams en Belgen die geen richting aangeven, sorry Belgjes. Onze tweede dag hadden we niet echt plannen. Simpelweg een beetje struinen door het centrum van Antwerpen, hier en daar wat winkels induiken, lunchen bij MacDonalds, ’s avonds chique dineren en daarna op naar Fluffy.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Het winkelen was niet al te geslaagd, omdat we beiden niet echt iets ‘zochten’ en de winkels vooral overweldigend waren. Die Forever21! Ik wist niet waar ik moest kijken, it’s huge! Uiteindelijk nam ik een super schattige Minnie Mouse mok uit de Disney Store en een rood shirtje met polkadots van F21 mee naar huis. Bescheiden buit toch? Ons diner daarentegen ging onze verwachtingen te boven. We ploften neer bij Mai Thai, een – zoals de naam al zegt – prachtig Thais restaurant. En oh, jum! Wat een heerlijk eten! Vooral de pork ribs die we als voorgerecht namen waren echt verrukkelijk, absolute aanrader. Mai Thai, noteer die naam voor je volgende citytrip!

Photobucket
Anderhalf uur later keek ik per toeval op de klok: “Is het al zo laat?” It’s Fluffy-time! Het was de hoogste tijd om onze snelste wandelpas in te zetten richting de Koningin Elizabethzaal, waar Sebas’ held hopelijk de zaal op z’n kop zou gaan zetten. Dit gehaast hield in dat ik mijn Starbucksie over moest slaan, meh, maar dat we bij aankomst meteen de zaal binnen mochten. And it was our lucky night! Blijkbaar had ik wel hele goede plaatsen uitgezocht, rij zeven, pal voor Fluffz! Yay! Let the show begin!

Photobucket
Tijdens de show mochten er geen foto's gemaakt worden, maar bij de uitgang
stond Sir Lancey Pants al op ons te wachten haha!
 Photobucket 
De tour van Fluffy droeg de naam Stand Up Revolution en Gabriel had heel wat vrienden meegebracht om de show nog lachwekkender te maken. De eerste helft van de show bestond dan ook uit improvisatie grappen en grollen met  zijn vrienden/mede-comediens, van de beroemde Marteeeeen - fans weten vast wie hij is - tot de voor mij nieuwe Lancey Pants die homo grappen maakte tot hij erbij om viel. Van face daggering tot grappen over leugens in een relatie, it's was damn funny! Maar toen... na de pauze en het fluffiest guy in the audience contest werd de man waarop we zo lang hadden gewacht aangekondigd: Gabriel Iglesiasssss! Wat was hij fluffy en gevat, maar ook vooral super sympathiek. Naast de geweldige grappen die hij maakte, kwam zijn karakter goed naar voren. Alle kinderen mochten na de show professioneel met hem op de foto, omdat het een kindvriendelijke show is en alle opbrengsten van de merchandise shop gingen naar Sandy - 'Don't put your hands together for Sandy, it's my ex wife!' Martin. Nu wil ik jullie wel al zijn geweldige grappen vertellen, maar die blijven voorlopig top secret en worden pas onthuld op zijn nieuwste dvd, waarvoor nu gefilmd werd. Laten we het erop houden dat ik echt nog steeds pijn heb aan mijn kaken van het lachen en dat ik in drie uur tijd behoorlijk wat buikspiertraining heb gehad. That's right girls, I laughed my ass of! Go Fluffy!

Photobucket
Et voilà, dat was onze mini-trip naar Antwerpen! Van villa's, tot bubbelbaden, van pork ribs tot Fluffzzzzz! I loved it! To bits! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio