Video & Review: Trind Caring Colors A/W 2012 (& Outfits of the week)

woensdag 28 november 2012


Ah Trind, wat ben ik toch altijd (extra) blij met je als je najaarslakken verschijnen! Prachtige, warme en vooral ‘in fashion’ kleuren voor ie-de-reen! Dit jaar heeft Trind gekozen voor twee metallics en twee creamy lakken met de trendkleuren in het achterhoofd. Golden Bronze, Champagne Silver, Petrol Blue en Vintage Pink zijn stuk voor stuk geweldig én blijven heerlijk lang mooi – “Joyce, draag je dat lakje nu echt al een week?” “Yes!” – score! Dit najaar heb ik me een beetje voor jullie uitgesloofd, behalve swatchfoto’s heb ik een ware ‘outfits-of-the-week-video’ in elkaar geknutseld. Really hope you’ll like it! <3

Photobucket Photobucket
CC150: Golden Bronze (3 dunne laagjes). Een nude metallic, dat was nieuw voor mij! Verzorgd en subtiel, maar toch bijzonder! Ik schrok bij het aanbrengen van het eerste laagje, omdat deze lak heel wat dunner is dan ik gewend ben van de creamy Trind lakjes en hij precies - ik herhaal: precies - de kleur van mijn huid aan nam. Creepy! Where did my fingernails go? Gelukkig maakten twee hele dunne andere laagjes veel goed en zie hier het resultaat! My nails but better? 

Photobucket Photobucket
CC151: Champagne Silver (3 dunne lagen). Waar denken we aan bij 'feestdagen'? Aan heerlijk eten, hoge hakken, jurkjes bezaaid met pailletten én (kinder)champagne natuurlijk! Dat Trind koos voor een champagne-related lakje kunnen we ze dan ook zeker niet kwalijk nemen. Wat een geweldig chic lakje is dit! Het enige minpuntje aan dit lakje is het streperige lakken. Een shockproof hand en het nodige geduld is nodig!

Photobucket Photobucket
CC152: Petrol Blue (2 dunne laagjes/1 royale laag). Blauw is weer helemaal terug in het modebeeld, máár ontbreekt nog in mijn kledingkast. Gelukkig ben ook ik 'on trend' met deze kleur op mijn nagels en guess what? Petrol Blue staat verrassend genoeg echt bij álles goed. Ontzettend mooi bij wit en jeans, ik ben aangenaam verrast. Door de geweldige dekking, maar ook door de 'veelzijdigheid' van de kleur. Go Petrol Blue!

Photobucket Photobucket
CC153: Vintage Pink (2 dunne lagen). Een warme, oudroze leverkleur. Prachtig warm van kleur en oogt - naar mijn idee - geweldig bij élke huidskleur! Dit is zonder twijfel de kleur waar ik de meeste complimentjes over heb ontvangen. Simple, classy, yet very pretty! 

Alle najaarslakken van Trind maken deel uit van de Trind Caring Colors Collectie. Een collectie speciaal ontwikkeld om je nagels mooi én in optimale conditie te houden, verzorging en kleur in één! De Caring Colors A/W 2012 is al vanaf half september te koop bij geselecteerde verkooppunten (Douglas, DA, Dio, Etos - bekijk even de website van Trind om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden). Je bezit al een Caring Colors najaarslak voor € 9,95 (9 ml) en geloof me: Deze lakjes zijn dat echt waard - al besef ik me al te goed dat het een investering kan zijn! Als ik zo vrij mag zijn: Vooral de creamy lakken zijn prachtig, vol van kleur en makkelijk om mee te lakken. Oh, en bij mij blijven ze echt langer dan vijf dagen mooi zonder chip- en tipwear. Me gusta mucho!

Welke kleuren (en outfits hihi!) zijn bij jou favoriet?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio