Video: Threading bij The Luxury Floor in Maastricht!

zondag 4 november 2012


Droom jij al jaren van picture perfect brows? Psstt… Ik ken het geheim achter prachtige wenkies! Zorgt iemand voor tromgeroffel? Paparatatataaaa: Threading! “Threading?” zul je verbaasd vragen. Yes ladies, epileren met draad. Dé epileertechniek die zijn oorsprong vindt in het oude sprookjesachtige Perzië van duizend-en-één-nacht. En wie is er toevallig van Arabische afkomst? Justement, de lieve eigenaresse van The Luxury Floor. Ilham werd groot gebracht met katoenen draadjes en brengt al jarenlang de wenkies van haar klanten in perfecte staat. Strak, vrouwelijk en mooier dan ooit! Dat móést ik zelf ervaren, op naar de mooiste salon van Maastricht!

Epileren met draad zal allicht niet bij iedereen  bekend zijn. Harsen, epileren met een pincet, ontharingscrème, de nodige middeltjes zijn door de jaren heen de revue gepasseerd, maar threading blijft voor menig vrouw nog een mysterie. Daar ga ik hopelijk vandaag verandering in brengen! Ik zal jullie proberen uit te leggen wat er gebeurd tijdens een threadingsessie en wat precies de voordelen zijn van epileren met draad. Let’s do this!

Photobucket
Yay voor thuiskomen om tien uur en er nog stralend uitzien met nieuwe wenkies! <3 
Threaden, hoe werkt dat nu precies? Verrassend simpel! Het enige wat er nodig is voor een pure threading sessie is een 100% katoenen draad en de nodige skills. Het katoenen draad wordt middenin gedraaid en zo over het oppervlakte van de huid gerold. Tijdens dit rollen worden de haartjes als het ware ‘gevangen’ in de draad en worden ze uit het haarzakje getrokken. Met deze techniek is het mogelijk om nog preciezer en strakker te werken dan bij een harsbehandeling en tevens is threaden veel minder pijnlijk dan epileren met een pincet. In de draad worden namelijk meerdere haartjes per keer meegenomen. Om je wenkbrauwen nóg  strakker te maken, wordt er bij The Luxury Floor suikerwax onder je wenkbrauw aangebracht en worden de eigenwijze wenkbrauwhaartjes verwijderd met een Tweezerman – de koningin onder de pincetten. Het resultaat? Prachtige, strak geshapete wenkbrauwen die perfect bij je gezichstsvorm passen. Als Tweezerman de koningin onder de pincetten is, dan is Ilham de koningin van het threaden! My brows have never ever looked prettier!

Photobucket 
De vorm die Ilham aan mijn wenkbrauwen heeft gegeven oogt erg natuurlijk, maar tegelijkertijd ook glamourous en polished. Ze vertelde me dat ze niet eens ‘echt veel’ heeft gedaan aan mijn wenkbrauwen, omdat ze van nature al goed gevormd waren, maar wauw wat een verschil. Mijn ogen komen nog mooier uit in mijn gezicht – op die akelige oogontsteking na – en opvullen of bijtekenen is haast niet meer nodig zo strak zijn ze geworden. I love love love my new brows! Dankjewel Ilham, je bent een engel!

Wil jij nu ook de wonderen van threading ervaren? Ik bedoel: Wie wil er nu geen movie star brows? Plan dan zeker een bezoekje bij The Luxury Floor in Maastricht, zonder twijfel een van de fijnste plekjes die de aardbol rijk is. Verwacht gastvrijheid, vakkennis, professionaliteit, een prachtig salon en twee geweldige dames die er alles aan doen om jou in de watten te leggen. Voor € 15,- onderga je al een threading sessie, waar je wekenlang van kunt genieten! I told you: Picture perfect brows for everyone!

Oh vergeet ook zeker niet de Facebook van The Luxury Floor in de gaten te houden! Bij het behalen van 300 likes wordt er een OPI Gel Color Mani/Pedi weggegeven, yay!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio