De winnares van de Jewelryz winactie!

maandag 17 december 2012

Photobucket 
Oh meisjes, wat houd ik jullie al lang in spanning! Heel veel sorryknuffels! <3 Vandaag is het dan toch eindelijk zover: Ik ga de winnares van de Jewelryz winactie bekend maken! Een van jullie wordt namelijk verwend met de lieveheersbeestjesoorbellen én het vogeltjesarmband. Wie oh wie is de gelukkige en krijgt een extra kerstcadeautje?

De winnares van de Jewelryz winactie is… de lieve Ramona:
“Oh wat leuk! Ik doe graag mee . Ik zou het setje graag willen winnen omdat ik van alles houd dat maar cute is, en dat zijn deze sieraden zeker! De ladybugs doen me denken aan vroeger, toen droeg ik ook altijd lieveheersbeestjesoorbellen, maar dan de zwartrode variant. Deze passen wat meer bij mijn leeftijd nu, met het pareltje. Het armbandje is echt lief en mooi subtiel.”
Bij het lezen van haar comment kon ik het niet laten even te glimlachen, omdat ik precies wist welke lieveheerstbeestjesoorbelletjes ze bedoelde. Jullie kennen ze waarschijnlijk ook wel, van die kleine zwart rode ladybugs die menig mini-oorlelletje sierden. Zó populair ‘in mijn tijd’ hahahaha! Nu, lieve Ramona, komen de ladybug oorbellen 2.0 naar je toe. Ze zijn met je mee gegroeid! Stuur je even je adresgegevens door per mail (prettybrilliant@hotmail.com) wie weet kun je dan nog stiekem onder de kerstboom leggen?

Photobucket
Ben je nu een piepklein beetje teleurgesteld? Ahw, sorry! Ik zal snel weer iets moois weggeven, don’t you worry! Of ben je misschien verliefd geworden op de sieraden van Jewelryz – wat ik me heel goed voor kan stellen? Neem dan eens een kijkje in de webshop, ze verkopen echt de meest schattige maar ook heerlijk betaalbare sieraden én ze hebben de site in een 'kerstig jurkje' gestoken. Wie weet kom je nog een item tegen dat jouw Oud & Nieuw outfit écht afmaakt? Happy shopping en dankjulliewel voor het meedoen! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio