Happy new hair: I got my bangs back! ♥

zondag 2 december 2012

Photobucket 
I’m soooooo happy! Oh meisjes, wat heerlijk: Mijn pony is terug van weggeweest en opeens voel ik me weer helemaal ‘mij’! Een lange lok was achteraf gezien echt niet voor mij weggelegd en gaf me een slonzig, onverzorgd gevoel, omdat mijn haar al zo vreselijk stijl is. Nu rol ik uit bed, was ik mijn haar, föhn ik het kort droog en ben ik all ready to go! Niet met out of bed hair, maar met an all glammed up bangs! I love it! Ik kan het dan ook echt niet laten het van de daken te schreeuwen - sorry voor de geluidsoverlast! - en ga jullie simpelweg lastig vallen met een paar kiekjes van 'mijn nieuwe haar'...

Photobucket Photobucket
Hoe het nu geknipt is? Dát moet je mijn kapper eventjes vragen hahahaha! (: Ik vertrouw hem altijd volledig en laat hem lekker zijn ding doen. Het enige wat ik weet is dat ik een luchtige rechte pony cadeau gekregen heb en mijn haar op een lengte gehouden is. Geen laagjes - "want dat heeft iedereen al, Joyce!" - maar een laag met een heleboel diepte erin voor ietwat meer volume! And that's all I know, I'm just a very happy girl!

So pleaseeeee tell me: What do you think? Eerlijk zeggen hé?

Kusjes, chocolademelk met slagroom en adventkalenderchocolaatjes,

Joyce ♥
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio