♥ I wish you all a Pretty Brilliant Christmas! ♥

maandag 24 december 2012

Photobucket
Ho ho ho! Graag wens ik wens jullie, mijn lieve, mooie, intelligente, creatieve, betrokken en gezellige lezeressen, een ge-wel-dig en vooral onvergetelijk Kerstfeest toe! Vergeet niet tussen het bunkeren, bankhangen, cheesy films kijken en het unwrappen van cadeautjes door ook vooral te genieten van alle lieve mensen om je heen. Van al jullie pappa’s, mamma’s, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, van je vriendinnen, je vriend die het zo zwaar had met je kerstcadeautje en misschien zelfs wel van je kat, konijn of je hysterische buurvrouw die ‘even het kerstkaartje komt afgeven’. Kortom, maak er iets moois van! Een klein warm, gezellig, liefdevol feestje waarop iedereen die je het allerallerallerliefst hebt is uitgenodigd. A pretty brilliant christmas! <3

Feestdagen doen nog steeds iets sentimenteels met me, dus ook dit jaar wil ik jullie graag opnieuw vanuit heel mijn bloggerhart bedanken voor – ja, hoe zeg ik dat eigenlijk? – alles eigenlijk. Voor jullie interesse in mij en mijn schrijfsels, voor jullie gezellige comments en emailtjes, voor de mogelijkheden die door jullie op mijn pad zijn gekomen, voor het feit dat ik áltijd bij jullie terecht kan en voor al jullie liefde en ‘vriendschap’ natuurlijk. Want, nogmaals, Pretty Brilliant is voor mij echt een gezellig knuffelig huiskamertje met een eindeloze voorraad thee en koekjes en een comfi bankstelletje waar ik altijd met jullie op neer kan ploffen. Dankjewel voor het vullen van deze ruimte of jullie dat nu doen met een glimlach, een lieve reactie of een “Hey, ben jij niet Joyce? Ik ken jou, je site is geweldig!” Eigenlijk zou elk meisje een blog moeten hebben, want geloof me jullie, mijn internetvriendinnetjes, zijn kostbaar en ik prijs me nog elke dag gelukkig met jullie enthousiasme. Dankjulliewel, voor jullie geduld, gezelligheid, interesse en vooral ook voor jullie vertrouwen in me.

Ik hoop echt dat jullie volop genieten van de feestdagen, dat is jullie zo gegund! Waag het je om calorieën te tellen of je nieuwe hardloopschoenen meteen een kansje te geven, maar neem even de rust die je verdiend hebt. Merry christmas schatjes!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio