Video-Review BB Cream Shop: Etude House Bright Fit BB Cream & Missing U Hand Cream

zaterdag 29 december 2012


Mijn beautygeheim? Veel lachen, scrubben, je hart volgen,  hydrateren én oh quite important: BB Cream! Dé Aziatische wondercrème die niet alleen je huid egaliseert, maar ook verzorgt, hydrateert, beschermt tegen schadelijke UV-straling en veroudering. What’s not to love? Just one thing: BB Cream is niet bij onze alledaagse drogist verkrijgbaar en daarom is het lastig de perfecte substantie én kleur te kiezen! Gelukkig is er een redder in nood, genaamd BB Cream Shop EU. Een webshop die niet alleen echte BB Creams naar Europa heeft gehaald, maar het ook voor ons zo makkelijk mogelijk maakt om ‘the one’ te vinden. And guess what? I found a perfect match en ik kan niet wachten om jullie er meer over te vertellen. En oh, before I forget… Ook heb ik nog een ge-wel-dige handcrème ontdekt, waar elk meisjeshart sneller van gaat kloppen. Let’s hop right in!

Photobucket 
Photobucket
Ah heerlijk naturel, vleugje BB Cream, blush, mascara en wenkbrauwpotlood. ^-^
That's all I need!
 “Joyce, vertel ons meer over jouw perfect match, please!”  Of course, I would love to. De perfecte BB Cream voor mij is de Etude House Bright Fit BB Cream in Honey Beige. Een getinte BB Cream met een gelige ondertoon – score, zeldzaam bij BB Creams - en SPF30 die mij de perfecte glow én dekking geeft. I love it to bits! De ietwat dikkige substantie zorgt voor een goede coverage zonder cakey te ogen, de oplichtende deeltjes zorgen voor een gezonde uitstraling en de kleur tja, die is close to perfection. En dan… die verpakking! Oh meisjes, roze met gouden sterretjes, just lovely en daarnaast ook nog  bijzonder praktisch is door de doseerdop en de knijptube. It’s just perfect for me! 

Photobucket
Photobucket 
But there’s more in het assortiment van BB Cream Shop EU, more to love. Van make-upjes tot scheergel voor pappa’s, broers of le boyfriend. Iets wat mij meteen opviel was de Etude House Missing U Handcream. So cute! Een kleine handcrème in de vorm van een panda met de geur van perzikjes. Perfect om te geven, maar ook om zelf te krijgen. Zeker omdat deze ‘pandy’ het niet alleen maar moet hebben van zijn looks, de handcrème in zijn buikje mag er ook zijn. Deze ruikt namelijk heerlijk, perzikjes en Zwitsal jum, hydrateert goed en trekt snel in. Wat het leukste van alles is? Met de aanschaf van een van de Missing U handcrème doneer je aan organisaties die zich inzetten voor het behoud van uitstervende diersoorten, zoals de snoezige panda, maar ook de pinguïn, de roze dolfijn en de zeehond. De handcrème bestaat dan ook voor 90% uit natuurlijke ingrediënten en zelfs de verpakking is volledig duurzaam, gemaakt van 100% gerecycled papier en bedrukt met soja inkt. Geweldig toch? Een goed product, een geweldige verpakking en een geweldige boodschap!

Ik hoef niet meer te zeggen hé liefjes? Beide producten van Etude House zijn in 'Joyceland' een schot in de roos, spot on, simply perfect!

Photobucket
De Etude House Bright Fit BB Cream kost € 16,85 en is verkrijgbaar in Honey Beige (NC 35-40) en Sandy Beige (NC 40-45). De Bright Fit BB Cream camoufleert, herstelt en beschermt de huid, maar werkt ook als anti-rimpelcrème en heeft een oplichtende functie. De Etude House Missing U Hand Cream kost € 8,95 en is verkrijgbaar als panda, fairy penguin, harp seal en pink dolphin, elk met een eigen geur.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio