♥ Happy new year, cutie pies! ♥

donderdag 3 januari 2013

Photobucket
Lieve schatjes, ik hoop dat jullie genoten hebben van oudejaarsnacht en nieuwjaarsdag! Dat jullie omringd werden door prachtig vuurwerk en weinig rotjes, dat jullie om middernacht omhelsd werden door de liefste mensen in je leven en dat je in de laatste uren van 2012 zoveel at dat je nieuwjaarsdag op hongerrantsoen kon. Mijn 2013 ging van start met Starbucksbezoekjes - hoi heerlijke calorietjes, vuurwerk bij het Kurhaus, een delish etentje bij Vapiano, de nieuwjaarsduik in Scheveningen en een romantische overnachting in Den Haag! That’s a pretty good kick off of 2013, don’t you think? Vertel mij in de comments hoe jij het nieuwe jaar gevierd hebt en fluister me je goede voornemens gezellig toe in de comments – ik beloof dat ik je er niet aan zal herinneren. Let’s make the very best of it!

Kusjes, flikkersterretjes en Jip en Janneke bubbels,

Joyce.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio