♥ Let’s announce: De winnaressen van de XXL The Luxury Floor winactie! ♥

dinsdag 8 januari 2013

Photobucket
Twaalf dames om gelukkig te maken! That’s as close to Oprah as I will ever get! Twaalf dames zullen namelijk heerlijk in de watten gelegd worden bij The Luxury Floor. Zonder twijfel hét mooiste, beste, gezelligste, professioneelste, lekker ruikendste en klantvriendelijkste schoonheidssalon van Maastricht en een van mijn favoriete beauty spots. Drie dames winnen een threading sessie en drie andere dames zullen zich wagen aan de beroemde Brazilian Wax – you will survive and (even better) love it! Maar dat is niet alles, want natuurlijk zijn ook alle beste vriendinnetjes van harte welkom. Yay! Ik sta echt te popelen om jullie dag goed te maken schatjes. I present to you the winners…

De gelukkige winnaressen van de threading-sessies zijn Paula, Anni en Esther! En de drie dames die in de prijzen zijn gevallen voor de Brazilian/Hollywood Wax zijn Marieke, Lonneke en Niki! Gefeliciteerd liefjes, ik wilde jullie echt niet langer in spanning houden en er geen uitgebreid verhaal van maken haha. Jullie lezen het goed, jullie worden gepamperd bij The Luxury Floor en het mooiste is: Jullie nemen jullie beste vriendinnetjes gezellig mee én jullie hoeven je niet druk te maken om te kosten. Het is mijn cadeautje – gesponsord door de lieve Ilham, thanks honey! – voor jullie. Heerlijk zorgeloos genieten!

Photobucket
Echter hebben we het deze keer niet gehouden bij de twaalf winnaressen. Onlangs sprak ik Anouk, een lieve lezeres die helaas te kampen heeft met een lichamelijke handicap, via de Pretty Brilliant Facebook en ik was zo onder de indruk van haar verhaal dat ik meteen Ilham whatsappte: “Ilham, we móéten iets speciaals voor haar regelen, zij verdient het zo!” Twee seconden later was het duidelijk, onze dertiende – thirteen just got lucky! – zou Anouk worden. Het is niet aan mij om Anouks verhaal hier uit de doeken te doen, dus dat laat ik graag voor wat het is, maar Anouk, graag willen we speciaal voor jou een verwenbehandeling cadeau geven. Niet alleen krijg je prachtige wenkbrauwen, ook voorziet Ilham je graag van een geweldig make-upje, zodat jij op deze dag straalt als nooit tevoren. Ik zal je nog per mail benaderen over het hoe en wat, maar ik weet zeker dat een schoonheidsbehandeling voor iedereen weggelegd is. Nu is je reis in ieder geval zonder twijfel de moeite waard! Gefeliciteerd lieverd, je verdient het!

Willen alle winnaressen zo lief zijn om per mail contact met me op te nemen (prettybrilliant@hotmail.com)? Namens mij van harte gefeliciteerd met het winnen van een hemelse behandeling en namens The Luxury Floor alvast van harte welkom. <3 Enjoy your beauty treatment girls! Oh and let me know als je zin hebt in een kopje thee en een stukje taart na je behandeling, I would love to chitchat with you!

Photobucket 
Niet gewonnen, maar wel een stiekem verlangen naar een behandeling bij The Luxury Floor? Breng dan een bezoekje aan de splinternieuwe website om hun behandelingen te bekijken óf like de gezellige The Luxury Floor Facebook-pagina waarvan ik alvast groot fan ben. Wie weet loop je mij nog wel tegen het lijf in het salon?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio