Let’s chitchat: The Golden Globes Dress Parade!

dinsdag 15 januari 2013

De Golden Globes: Voor acterend Hollywood het moment om te stralen en voor ons het moment om ons te nestelen achter de laptop/tv om ons te vergapen aan al het pracht en praal op de rode loper. Met pracht en praal doel ik dan ook maar op één ding: De jurken! What else? Hoewel we ons ook zeker kunnen amuseren met de hilarische speeches, is de jurkenparade toch ‘waar we voor komen’ nietwaar meisjes? Nu wil ik vandaag graag met jullie chitchatten: Welke jurken zijn een absolute hit en welke jurken verdienen een rode ‘miss’ – in a bad way - stempel?

Mijn mening staat stiekem natuurlijk al op de Pretty Brilliant Facebook-pagina, maar graag wil ik nogmaals, ietwat uitgebreider dan wel, mijn favorieten aan jullie voorschotelen:

♥ Dit jaar staat voor mij met stip op één: Hayden Pannetiere. Het perfecte plaatje! Haar prachtige – please, don’t shoot me – ‘normale’ figuur komt prachtig uit in deze japon van Cavalli en ondanks de lieve kleur staat hier toch echt een trotse, volwassen vrouw. De subtiele zilveren sieraden maken het voor mij helemaal af, pretty!
♥ Hayden wordt in mijn favorietenlijstje opgevolgd door de dame met de, mijns inziens, meest bijzondere jurk: Julianne Hough. Ik moet eerlijk bekennen dat Julianne me niet bekend voorkomt, maar geef toe… Deze jurk is toch geweldig? Een overload aan tule, mooi geplaatste gouden versiersels en een bustier dat Julianne als gegoten zit. Ik ben zelf geen fan van het ‘poofy’ hair, omdat ik het af vind doen aan de vrouwelijkheid van de jurk, maar dat zien we nu even door de vingers. Ten slotte hebben we onze handen nodig om te applaudisseren voor Monique Lhuillier, de ontwerpster van deze prachtige creatie!

♥ Een geweldige japon die in hetzelfde straatje ligt, maar net iets bescheidener is, werd gedragen door Isla Fischer – ofwel: Rebecca Bloomwood, voor de fans: De jurk van Reem Akra zit Isla als gegoten en is bijzonder mooi in z’n simpliciteit. Perfecte hoeveelheid decolleté en prachtige pailetten/glitters waar je echt niet omheen kunt, zonder over de top te zijn. Jammer, vind ik, dat het plaatje niet echt klopt. Isla kijkt een beetje ‘vies’, haar huid oogt greasy en de lipstick vind ik geen killer-combinatie samen met de jurk. Klassiek rode lippen en een mooie winged linger and then it would be perfect!
♥ Dan nog mijn last (all time) favorite: Jessica Alba! Waarom? Omdat Jessica Alba straalt en er zoals altijd prachtig uit zag. Een tropische schoonheid! Geweldige ombre krullen – gimme, een peachy kleurige jurk die haar fantastisch staat en dan dat fonkelende collier. Zucht!

Bekijk hier de selectie aan 'jurkenfoto's' waarop ik me heb toegelegd van de Golden Globes (of bezoek de Harper's Bazaar site voor méér méér méér) en dan is het woord aan jou: Welke jurk laat jouw fashion-verantwoorde hart sneller kloppen?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio