My current loves & obessions #januari

vrijdag 18 januari 2013

Photobucket
I’ve got a confession to make: Ik ben een neuroot. Als ik een geweldig nummer ontdek, luister ik het de hele dag. Als ik dé rode lipstick heb gevonden, weiger ik deze haast te verwijderen ‘s avonds. Als ik heel graag wil dat jullie genieten van een artikel, inspecteer ik het minstens twintig keer op spelfouten. En, ahum, zo kun je nog wel even doorgaan vrees ik. Ik heb dus duidelijk last van ‘obsessies’ en heel misschien, met de nadruk op héél, heb ik een remedie gevonden. Namelijk: Mijn obsessies delen. En wie is het slachtoffer? Take an educated guess, girls. Of course, jullie zijn mijn prooi! Vandaag deel ik mijn favorieten op het gebied van muziek, blog, fotografie, reizen en make-up en laat jullie meegenieten. Bon? Let’s hop right in!

Photobucket
Favorite blog post:
Er is geen blog die zoveel plezier, gezelligheid en kleur uitstraalt als Nenz.net! Nenz is most definitely mijn internet-soulmate, I love her and her blog to bits! Niet voor niets heb ik al vaker over haar geschreven of jullie stiekem naar haar doorgelinkt via Twitter. Dit fijne, ‘vrijheid blijheid’ plekje op internet, daar moet gewoon iedereen kennis mee maken. En tja, als jullie al vinden dat ik een ‘sweet tone of voice’ heb en happy in het leven sta, dan hebben jullie Nancy nog niet ontmoet. She’s sugar sweet, hilarious – tot knorrens aan toe – en ze heeft simpelweg een heerlijke smaak! Haar ‘Lekker bankhangen’ artikeltje is weer lust voor het oog en Nancy scoort punten door het couch-patatoën aan te moedigen! Amen sister. Go check her out girls!

Favorite tunes:


Bruno Mars – When I Was Your Man
Bruno Mars, wat heb jij een ‘lekkere’ nieuwe cd zeg! Ik zag Mr. Mars laatst al live optreden bij The Graham Norton Show – Kennen jullie deze show? Zo leuk! Comedy Central: Vrijdag 22:00, kijken kijken kijken! – en was onder de indruk van zijn performance. Ik bedoel: He has some moves, maar Locked out of Heaven is niet mijn favoriete nummer van zijn nieuwe cd. Doe mij maar When I was Your Man. Verdrietig en niet al te oppeppend misschien, maar ook prachtig, ontroerend én fijn zingbaar met een vrouwenstem. Go Bruno Mars!


Kensington – Home Again (Live op Noorderslag)
Mijn zwak? Akoestische optredens en Youtube-covers. Hoe goed een originele nummer ook is, ik val als een blok voor een cover of een akoestische versie ervan. Mijn kippenvelmomentje vorige week was bij Kensington toen zij bij 3 on Stage Home Again ‘uitgekleed’ speelden. Gevoelig, maar toch met een randje Kensington rock. I like it… a lot

Photobucket 
Favorite tv-programme:
Het heeft even geduurd, maar ik ben om hoor: Wie is de Mol heeft mijn hart veroverd. Het is spannend, verrassend, het laat je hersens kraken en je tanden knarsen! Ik ben echt totaal geen getrainde WIDM-kijker (zelfs met het typen van de afkorting had ik moeite haha!), maar ik begin het spelletje wel steeds beter te snappen. Al ben ik nog steeds blind voor de nodige aanwijzingen hoor. Verdachte t-shirtteksten, jokers. Huh? Waar? Mol-amateur meldt zich! Wie kijkt er ook?

Photobucket 
Favorite make-up product:
Nu ik geteisterd ben door een oogontsteking en aangewezen ben op een bril en onopgemaakte oogjes, zoek ik mijn daily dose vavavoom ergens anders… Hi there, bold lips! Bij DM shopte ik deze week een geweldig lipproduct van P2 – helaas, niet in de Nederland te koop: De P2 Color Star Lip Cream in Liz Taylor. Diep, knallend brandweerwagenrood! Een gloss die ‘bags of colour’ afgeeft en heel misschien wel een dupe is van de Rimmel Apocalips waar ik zó nieuwsgierig naar ben. Daar durf ik nu echter nog niets over te zeggen, nog eventjes testen en er in de tussentijd blij mee zijn…

Photobucket 
Favorite trip:
Volgende week ga ik het besneeuwde Nederland even inruilen voor Frankrijk, ladies! Met Stichting Model European Parliament Limburg reis ik af naar Straatsburg – en Luxemburg én Nancy – om een met 20 deelnemers bezoekjes te brengen aan verschillende Europese instellingen. Zelf ga ik mee als begeleiding en als PR Coördinator, wat betekent dat ik hopelijk fijne nieuwsberichten zal plaatsen op de officiële website en de social media van de Stichting up to date zal houden. Inmiddels ben ik alweer vier jaar betrokken binnen MEP Limburg, maar nog nooit eerder ben ik in Straatsburg geweest, dus ik laat me graag verrassen. Ik heb overigens een heel klein beetje vrije tijd, dus erm: Shoptips?


Favorite photographer:
Fleur de Force, you probably know her allready, plaatste deze week op haar Bridal Channel een video over haar wedding photographer. En wauw, ik ben verliefd! Wat een práchtige, unieke foto’s maakt John Alexander. Very pretty, ik kan stiekem – lijk ik nu een groupie? – al niet wachten om Fleur en Mike’s trouwfoto’s te bewonderen!

Oh, ik kan niet stoppen met het verzinnen van favorites meisjes! Wat heerlijk om mijn ‘obsessies’ met jullie te delen en er een gezellig artikeltje van te maken. Dat ik daar nooit eerder aan gedacht heb! Ik hoop dan ook echt dat dit idee bij jullie in de smaak valt en ik er – wie weet? – een terugkomend item van kan maken. Met DIY’s, favorite make-uplooks, favorite funny Youtube video’s? "Oeps. Joyce, genoeg." Later meer toch? Ik hoor graag of mijn 'current loves & obsessions' bij jou in de smaak vallen. Schroom niet om jouw favorieten in de comments te delen!

Fijn weekend schatjes! <3

Ps. De naam van dit artikel/deze artikelenserie is nog een beetje meh, nietwaar meisjes? Suggesties zijn altijd welkom! 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio