♥ Video: Christmas presents 2012 ♥

woensdag 9 januari 2013


Hi gorgeous! On this rainy, gray tuesday I proudly present you… My christmas presents of 2012! Lang verwacht, veel aangevraagd en met liefde voor jullie opgenomen, al ben ik stiekem de helft vergeten – whoopsie daisy. “Waarom mijn kerstcadeautjes op film?” Goede vraag kritisch lezeresje. Het antwoord is echter simpel: To share the joy (and most definitly not to brag)!Cadeautjes krijgen is al een feestje, maar cadeaus geven maakt ons minstens zo gelukkig en waarom zouden we die dankbaarheid en dat plezier dan niet mogen tonen? Ik vertel graag over mijn gezellige kerst en alle geweldige goodies waarmee ik verwend ben, maar nog liever hoor ik over jullie feestdagen, jullie favoriete cadeaus én de cadeaus die jullie gaven en een schot in de roos waren! Hope you had an amazing christmas! I can’t wait to hear all about it
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio