Gastartikel: Met een stralend gezicht de winter door!

vrijdag 8 februari 2013

 photo winter-make-up_zps13df4738.jpg
Zo nu en dan hebben we nog even kunnen genieten van een lekker zonnetje, maar als je vervolgens even door de schaduw liep, werd je met je neus op de feiten gedrukt: het is nog steeds winter en je kunt je er maar beter goed op voorbereiden. Gelukkig beginnen de dagen langzaam maar zeker weer iets langer te worden. Maar ook al ziet iedereen liever de zomer dan deze grauwe dagen, we veranderen weinig aan de beruchte seizoenen en we kunnen er maar beter het beste van maken. Zie het van de positieve kant: Het nieuwe seizoen daagt je uit om jezelf weer een nieuwe look en outfit aan te meten. Bovendien is carnaval weer aangebroken en ach, er zijn ergere dingen te bedenken dan shoppen voor een carnavalsoutfit, nietwaar?

 photo RedLips_zpsc5dcf667.png 
Nu een aantal tips om stralend de winter door te komen. Natuurlijk is het heel normaal om in het najaar jouw zongebruinde gezicht te verruilen voor je eigen natuurlijke kleur en dan mag je best een lichtere tint foundation gebruiken die meer overeenkomt met je huidskleur. Dat hoeft niet te betekenen dat je er met een bleek gezicht bij hoeft te lopen. Een fel blosje op je wangen past helemaal in de beautytrend, evenals fel aangezette lippen, het liefst in een knalrode of burgundy tint. Een uitspatting op beautygebied die je natuurlijk wel aan moet durven en je prettig bij moet voelen, maar dat laten we aan jezelf en aan de gelegenheid over.

 photo AquaNailPolish_zps5bcfc420.png 
Deze winter mag je je ogen flink accentueren met eyeliner en omdat kleur de wintertrend is, hoef je ook niet te spaarzaam te zijn met oogschaduw. Zeegroen en kobaltblauw, het klinkt misschien gek, maar dat zijn de kleuren die je op de catwalks van toonaangevende modeshows terug zag komen. Probeer het gewoon een keer uit. Niet alleen je ogen mogen opvallen, ook je nagels mogen niet over het hoofd gezien worden. Chocoladebruin of frambozenrood zijn in deze koude maanden de trend. Voor inspiratie kan je op een site als Beslist eindeloos beautyproducten vergelijken en kopen voor de laagste prijs.

Artikel in samenwerking met Beslist
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio