BIC Design on Fire Competition: Design & Win!

vrijdag 1 februari 2013

 photo BIC_zps8bcbc8a5.jpg 
Barst jij van de creativiteit? Word jij vaak bestempeld als ‘designer in de dop’? Heb je er altijd al van gedroomd jouw ontwerp in de winkel te zien liggen? Doe dan zeker mee aan de kleurrijke BIC Design on Fire wedstrijd – yes, het bekende pennenmerk! – waarbij je de kans krijgt een ontwerp te creëren voor een BIC aansteker. De BIC Lighters zijn inmiddels maar liefst 40 jaar op de markt en dat moet gevierd worden met een wedstrijd én bijzonder gave prijzen! Het winnende aanstekerontwerp zal namelijk vanaf oktober 2013 in een oplage van 1 miljoen exemplaren verkocht worden in heel Europa! Oh en je ontvangt het mooie geldbedrag van € 4000,-. Dat zijn heel wat lipsticks, tassen, nagellakjes en killerheels meisjes! Now let’s tell you more about this competition!

BIC viert dus feest, omdat hun beroemde aanstekers alweer hun veertigste verjaardag vieren en jij viert met ze mee! De BIC Design on Fire wedstrijd is namelijk open voor iedereen die barst van de goede ideeën, houdt van kleur en niet vies is van wat geknutsel aan een BIC-aansteker ontwerp! De wedstrijd loopt van 3 januari tot 1 maart 2013 en ik vertel je graag hoe jij mee kunt doen!

 photo BICDOFHPFacebookapp_NL_zps42c324b0.jpg 
What to do? Ga naar de Design on Fire Facebookpagina om daar je design te creëren en zorg daarna ervoor dat al jouw vrienden, bekenden, familieleden, klasgenoten, buren, huisdieren, postbodes en ga zo maar door op jou stemmen! Wie weet ben jij dan wel de gelukkige winnaar van € 4000,- en wordt jouw ontwerp op maar liefst 1 miljoen aanstekers gedrukt. Laat ik jullie even helpen: € 4000,- dat is een hele luxe zonvakantie voor twee personen, dat is de designertas waar je al jaren voor droomt, dat is een super exclusieve volledig nieuwe make-up stash, dat zijn een paar maanden huur and so on! Maar er is meer! Voor de taalfanaten onder ons is er namelijk ook een taak weggelegd: Verzin een bijzondere slogan en wie weet maak jij wel kans op € 2000,- Kortom: BIC heeft aan alle creatieve zielen gedacht en zowel de schrijvers als de ontwerpers worden opgetrommeld om BIC te helpen aan een nieuw spetterend ontwerp en een knallende slogan in ruil voor een fijn geldbedrag!

 photo BIC12641x907_zps08d9941f.jpg
Dus dames, waar wachten jullie nog op? Go go go en maak de mooiste, liefste, meest romantische, schattige aansteker ooit! Tot 13 februari kun jij je unieke creatie insturen, je fingers crossen en hopen dat je tot een van de drie weekfinalisten gekozen wordt. Ben je een van de finalisten? Dan heb je met zekerheid al 300 aanstekers met jouw ontwerp gewonnen! Laten we een hintje vrouwelijkheid terug brengen in de wereld van mannelijke aanstekers. Weg met die akelige doodshoofden, vlammen en stoere teksten, we’re taking over! Let’s design your own lighters!

Meer informatie, de reeds ontworpen aanstekers en reeds verzonnen slogans vind je op Mybiclighter en de Design on Fire Facebook-pagina!

Sponsored by BuzzParadise
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio