I’m off… on a mini-trip to Budapest!

dinsdag 12 februari 2013

 photo Budapest_zpsf9630fa8.png 
Goedemorgen sneeuwengeltjes! Nu jullie dit lezen – ervan uitgaande dat jullie lekker uitslapen, hmm – zit ik hoog in de wolken onderweg naar Budapest! Een verrassende bestemming misschien. Niet enkel voor jullie trouwens, maar ook voor Sebas en mij. Het is voor het eerst dat we geheel op de gok zullen citytrippen. Niet het vertrouwde Parijs waar ik me enigszins kan redden met mijn amateur-Frans, niet easy peasy London, Hongarije it is! And Budapest, you’d better steal our hearts!


 photo EstiloFashionHotel_zpsf935cb84.png 
Vanochtend stap ik dus voor het eerst in mijn negentienjarige leven in een RyanAir vliegtuig. Sebas – de ervaren Ryan Air passagier – beangstigt me maar al te graag met griezelverhalen. “Je moet naar het vliegtuig lópen Joyce! Zeg maar: ‘Dag luxe’!” of “Net Tell Sell, die smeren je alles aan!”. Ahum, ik laat me maar ‘verrassen’ dames. Laten we hopen dat ik veilig, niet al te uitgeput van de wandeling naar het vliegtuig en niet al te blut van het Tell Sell idee in het vliegtuig aankom om ons dan op weg te maken naar ons mooie fashion hotel. Yes, dat horen jullie goed. We hebben een fashion hotel grenzend aan een van de grootste winkelstraten van het mooie Budapest geboekt. How nice! What could go wrong now? Ik kijk er in ieder geval naar uit! Nu maar hopen dat ze ook het prachtige Estilo Fashion Hotel een heerlijk Lush proof bad hebben én een bed dat je in kunt wijden met een springsessie – Geef toe, dat doet toch ie-de-reen? Zo van: ‘1-2-3-ploef!’ – net als in de film. Whoehoe, I’m excited, zeker omdat ik zag dat Budapest momenteel bestuifd is met een romantisch laagje sneeuw - wenkbrauwwiebel, bijna Valentijnsdag!

Voor nu, stuur ik jullie heel veel luchtkusjes – letterlijk & figuurlijk – toe! Ik hoop een beetje te kunnen vloggen en Instagrammen in het magische Budapest, al ik durf niks te beloven, aangezien ik geheel afhankelijk ben van de free Wi-Fi services van mijn hotel. En nu mag ik gauw nog eventjes de laatste restjes inpakken. Heb ik wel alles ingepakt? Paspoort? Tickets? Dikke truien? Opladers? Genoeg sightseeing ideetjes op mijn telefoon opgeslagen? Ah well, chaotisch georganiseerd hé?

Tot snel liefjes! <3

Ps. Wie moet ik een kommetje gulasch opsturen? (:
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio