Review: Maybelline The Rocket Volum’ Express

woensdag 27 februari 2013

 photo MaybellineTheRocket_zps67b35a95.png 
Mascara’s, daar hebben we toch echt een haat-liefde verhouding mee, nietwaar poppetjes? We kunnen niet zonder, omdat mascara ons heerlijk verleidelijke, lange, volumineuze en diep zwarte wimpers bezorgt. Maar vaak, meestal als we weer eens een nieuw exemplaar aan moeten schaffen, vervloeken we ons geliefde ‘zwarte goedje’ ook. Waarom? A. Die prijzen! Hoe durven ze? B. Zoveel beloftes en alsnog eindigen we met spinnenpoten, argh. Precies daarom, had ik al lange tijd geen ‘duurdere’ mascara meer aangeraakt. "Het is toch een ‘tube’ nat." Totdat… Youtube-land begon te raven over Maybelline’s nieuwste oogappeltje: The Rocket! Een mascara die ons ‘massive volume in rocket time’ belooft. Sounds gooood! Let’s rock it!


 photo DSC_0496_zps98ef65ff.jpg
 photo DSC_0498_zps86d15e85.jpg
The Rocket is zeker geen muurbloempje met zijn neonkleurige verpakking en hem over het hoofd zien is – how should I put it? – onmogelijk! Niet dat de vorm van de mascara zo spectaculair is, hij is hooguit ‘dik’, maar het kobaltblauw en het neonroze zijn zeker goede aandachttrekkers. Dus, The Rocket heeft zijn looks mee, maar wat belooft hij ons eigenlijk? Acht keer meer volume dan je gebruikelijke mascara, een fijn, zacht en ‘licht’ gevoel door de gel-formule van de mascara en een egaal zwarte kleurdekking. Die laatste beloftes neem ik per direct voor waar aan, maar ácht keer keer meer volume? Come on, Maybelline, keep it real! Mais bon, we geven The Rocket een kans om zich te bewijzen. Wat verder nog opvallend is aan de mascara is de bijzonder dikke en groteske borstel. Deze is gemaakt van stevig plastic en voorzien van flexibele ‘stekeltjes’ om zo, volgens Maybelline, voldoende mascara, kleur en krul aan te brengen. Klinkt veelbelovend, nietwaar?

 photo MaybellineTheRocketOpOog_zpsdf6529b1.png 
Maar nu... Het moment van de waarheid: Maakt Maybelline haar beloftes waar of zijn deze té mooi om waar te zijn? Is The Rocket een stralende óf een vallende ster aan de mascara-hemel? Nou, wat mij betreft heeft Maybelline met The Rocket een schot in de roos, wat een fijne mascara is dit! Mijn wimpers zijn van nature tamelijk onhandelbaar. Ze zijn kort en warrig en vormen daarom de ideale basis voor mascara – not hahaha, maar gelukkig weet The Rocket daar wel raad mee. Mijn wimpers worden verlengd, mooi gesepareerd, ietwat gekruld en goed zwart gekleurd, I’m a happy hippo! Natuurlijk heb ik nog steeds geen Hollywood Lashes – daar heb ik toch écht lash extensions voor nodig – en staan mijn wimpers nog steeds niet kaarsrecht naast elkaar, maar met dit resultaat ben ik al erg blij! Whoop whoop, good job Maybelline!

 photo DSC_0488_zps872bab4f.jpg 
De Maybelline Rocket Volum’ Express Mascara heeft een verkoopprijs van € 14,49 en is verkrijgbaar bij bekende drogisterijen. Een fikse prijs voor een drugstore mascara, I agree with you on that one, maar gelukkig is deze zo nieuw en ‘booming’ dat de drogisterijen hem met liefde voor ons afprijzen. Daarbij lieg ik niet als ik stel dat dit de fijnste mascara is die ik in tijden geprobeerd heb. The Rocket is lief voor mijn wimpers, verzwaart niet en maakt ze voor mijn doen mooi lang en gekruld. Echter heeft hij wel de stiekeme neiging om ietwat te klonteren, so use it with care! Waarom acht keer meer volume beloven Maybelline, als The Rocket er ook zonder die belofte zeker mag zijn? The Rocket ‘rocks’!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio