Tip of the day: Vanedo Beauty Friends Aloe Mask!

woensdag 6 februari 2013


 photo 4a58c4f4704011e2844022000a1f9adf_7_zps3f42b1c3.jpg
Oh heerlijk toch… Even ontspannen met een maskertje op! Just like the old days waar we alvorens een pyjamafeestje allemaal braaf een maskertje afrekenden bij het Kruidvat. Ik herinner het me nog als de dag van gisteren. De populairste varianten – hoe kan het ook anders? – waren chocolade, aardbei en framboosjes. At last that's as girly as it gets! Het was dan ook alweer jaren geleden dat ik een masker aanraakte door mijn excuusjes zoals ‘geen tijd’, ‘werkt toch niet’, ‘duurt te lang’ en ‘is onhandig’, maar is dat wel echt zo? Dat een masker veel tijd kost, te lang duurt en niet werkt? Vandaag nam ik de proef op de som en startte ik deze witte woensdag met het Vanedo Aloe Essence Mask verkrijgbaar bij BB Cream Shop EU. And guess what? It was lovely!

Het Vanedo Aloe Essence Mask belooft je huid diep te voeden en hydrateren, infecties aan de huid te voorkomen en rustgevend te werken. Een ideaal maskertje om in te pakken voor je zonvakantie dus – ahum, het sneeuwt buiten – óf om je uitgedroogde mummiehuid like mine nieuw leven in te blazen. Niet onbelangrijk om te vertellen, is dat we hier te maken hebben met een sheet mask. Yes, die maskertjes die weggelopen lijken te zijn uit een horrorfilm en in Azië al sinds jaar en dag ontzettend populair zijn. Sheet Masks zijn dunne stukjes papier of katoen in de vorm van een gezicht doordrenkt in een natuurlijke huidverzorgingsemulsie of gel boordevol voedingsstoffen voor een mooiere huid. Het is misschien even passen en meten, maar dan heb je ook wat!

 photo 6d138d44704511e2ab5722000a9e0907_7_zps9611fd55.jpg
Moehaha, that's one spooky face mask!
‘Maar Joyce, hoe gebruik je zo’n sheet mask eigenlijk?’ Very simple girls! Je bevochtigt je gezicht met water, waarna je het sheet mask aanbrengt en zo glad mogelijk strijkt, opdat je gehele gezicht netjes bedekt is. Dan is het een kwestie van wachten: Plof neer met een kopje thee om te genieten van een veel te lange make-up stash video en het verfrissende gevoel van het sheet mask! Twintig minuutjes later mag je het masker verwijderen, maar let op: Verwijder de achtergebleven gel niet, deze zal werken als een moisturizer! Het resultaat? Een heerlijk zacht, gevoed en stralend huidje! Precies wat ik zocht na twee weken rond gelopen te hebben als een verkouden zombie!

De Vanedo Beauty Friends Sheet Masks zijn verkrijgbaar bij BB Cream Shop EU voor € 1,25 per stuk. Een hele fijne prijs, zeker als je bedenkt dat er maar liefst 18 varianten van dit masker verkrijgbaar zijn. Beauty Friends heeft werkelijk aan alle huidjes gedacht of jouw huid nu droog, op leeftijd of juist onrustig is. Helaas, is het Aloë Vera Mask momenteel uitverkocht, maar deze wordt - BB Cream Shop kennende - snel weer aangevuld en tot die tijd kun jij alle andere heerlijke varianten testen! Ik ben in ieder geval fan, wat een verrassend goed begin van mijn woensdag!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio