Ik werd geïnterviewd... door Wie Wat Haar!

woensdag 20 maart 2013

 photo WieWatHaarInterview_zps8d0ec307.jpg 
Yay, leuk nieuws: Vandaag staat er een interview met yours truly online op Wie Wat Haar! Wie Wat Haar is dé 'haarwebsite' van Nederland, onder het motto ‘made for hairlovers’ lees je hier alles over haarverzorgingsproducten, de laatste trends, de fijnste kappers, noem het maar op! And let’s face it: Iedereen is gek op mooi geknipt, fris gewassen haar – op de juiste plekken ahum. Nu, Wie Wat Haar is onlangs een nieuwe rubriek gestart waarin ze bloggers aan het woord laten over hun haar. Zo vroegen ze ook mij het 'kanten jurkje' van het lijf over haardrama’s, mijn favoriete producten, mijn haarroutine en mijn favoriete kapper! Nieuwsgierig? Leuk! Surf vooral snel naar Wie Wat Haar en kom meer te weten over mijn lokjes! Lees het interview hier hier hier!

 photo Pretty-Brilliant-493x385_zps2005e6f9.jpg

Heb jij haargeheimen of zelfs haardrama's? Deel ze in de comments, ik ben benieuwd! <3
En psstt... is dat niet geweldig leuk, zo'n interview met mij? Ik ben helemaal in mijn nopjes!

Ps. Dankjewel Marit van Wie Wat Haar!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio