My current loves & obessions #februari

vrijdag 1 maart 2013

 photo CurrentLovesandObsesionsFebruary_zps670a0d05.png 
Na mijn vorige ‘My current loves & obessions’ was ik ietwat gerust gesteld. Ik ben namelijk bij lange na niet de enige obsessieve neuroot op Pretty Brilliant, moehaha! Ook jullie luisteren hetzelfde nummer ‘over and over again’ zonder dat hier enige vorm van verveling bij optreedt en ik ben ook zeker niet de enige die leeft in fases – de ‘rode lipstick fase’, de ‘perfecte huid fase’, de ‘alles moet opgeruimd zijn fase’ (deze is zeldzaam van aard). Met andere woorden: Gelukkig maar, I’m not alone!! Reden te meer om dit item elke maand terug te laten komen en onze obessies gezellig te delen, want dat, lieve dames, is een feestje!
Favorite Youtube cover:
I’m not even kidding! Let’s kick off with Thrift Shop, zodat jullie onder het lezen van dit artikeltje gezellig mee kunnen rappen! Thrift Shop hoorde ik voor het eerst live bij de Ellen Show. Mijn reactie? Gillen! “Sebas, zap zap zap, dit is afschuuuuuwelijk!” – Yes, I’m all in for a little drama – Een dag later kwam ik erachter dat dit een hit werd. Oh. No. Hoe durfden mensen hierna te luisteren? Totdat… Ik deze akoestische cover van Alex G ontdekte. De meisjesachtige, lieve en grappige versie van dit nummer. Verslavend leuk, dat beloof ik!

 photo BudapestDag1_zps8402d47d.png photo 858875_433568783388163_1305189214_o_zpsd9b89684.jpg
Favorite trip:
This will not come as a surprise… I fell in love with Budapest! De wonderlijke stad in het Oosten, die echt zwaar ondergewaardeerd wordt. Waarom staat deze stad niet in city-trip-lijstje? Budapest is namelijk oprecht bijzonder. De Hongaarse hoofdstad heeft het magische, groteske van Parijs, maar ook een hoog romantisch prinses Sissi gehalte dat een knipoog geeft naar Wenen. Ik heb mijn ogen uitgekeken, wat een prachtige stad. Al die lampjes, de indrukwekkende gebouwen… Wauw!
Reisverslag Dag 1 & Reisverslag Dag 2 & 3

 photo f456aac475b911e292fc22000a1f9806_7_zps5c0d4e03.jpg 
Favorite fashion accesoire:
Brrr februari was een behoorlijk koude maand en mijn ‘biggest concern’ bij kou zijn mijn oren. Mijn oren zijn namelijk geen normale oren. Oh no, bij kou hebben ze er een handje aan de hele dag te piepen, na een vliegreis of een tripje naar de bergen ben ik zo goed als doof en bij duiken kunnen ze zomaar gaan bloeden. Ieks! Kortom, ik moet een beetje zuinig zijn op mijn oortjes. Dus hoe fashionable een baret of een afzakmutsje ook zijn, ik koos voor een ouderwetse wollen muts die mijn oren heerlijk warm houdt. I’ve worn this beanie to death, that’s for sure! Dit exemplaar komt van H&M en is – als het goed is – nog in de sale voor een paar euro. Prachtige winterse kleur heeft hij ook hé? Nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen over kerstbomengroen! En die pomp om, ahw, what’s not to love?

 photo MaybellineTheRocket_zps67b35a95.png
 photo MaybellineTheRocketOpOog_zpsdf6529b1.png 
Favorite make-up product:
Maybelline’s The Rocket Mascara! Need I say more? Het zegt waarschijnlijk al genoeg dat ik me voor het eerst in lange tijd weer gewaagd heb aan het schrijven van een make-up review. The Rocket is zo ontzettend fijn, dat ik jullie er simpelweg meer over móést vertellen! The Rocket rekent af met mijn warrige, korte en chaotische wimpertjes en doet zijn werk gewoon errrrg goed! Niet dat ik nu wimpers heb die tot de sterren en weer terug reiken, maar hey, this babies will do for me! Daarbij vind ik het prettig dat de mascara niet zwaar aanvoelt. Je kent dat gevoel wel waarschijnlijk. Dat je wimpers zo plakkerig, droog, zwaar en eigenlijk gewoon vies voelen, alsof je al dagenlang je mascara niet verwijderd hebt. Dát heeft The Rocket door zijn formule op gelbasis totaal niet. Win! Nogmaals: The Rocket rocks, go try it out!

 photo 8d2da5d4747211e290cd22000a1f90d7_71_zps33702ef2.jpg photo f2841d44746f11e2984e22000a9d0de0_7_zps1bfae487.jpg 
Favorite nail polish/nail art:
Newspaper nails, zo leuk! Ik bedoel: Zien jullie de link? Blogster, schrijfster – nagels met lettertjes? Ching ching ching! Een tijdje geleden kwam deze trend al eens overwaaien als DIY idee. Het enige wat je nodig had was een potje alcohol, een stukje krant/tijdschrift en een basislak, maar hey hoe makkelijk is het als alle benodigdheden gewoon in een setje geleverd worden? The New Black dacht dat ook en ontwikkelde de Weekly Journal Sets. Sets bestaande uit een basislak – variërend van wit tot grijs en van nude tot lichtroze – een transferlak, een topcoat én stukjes ‘krantenpapier’. Het leuke hieraan, behalve dat het all in one is, is dat er enkel schattige, girly woordjes op het papier gedrukt staan. Een zorg minder, je zou maar met de dodenadvertentie op je nagels rondwandelen. Nu heb je happy newspaper nails met lieve woorden zoals ‘dream’, ‘hope’, ‘cherish’ en ‘imagine’. Very cute! The New Black zal vanaf maart te online te koop zijn in hun eigen webshop, máár mocht je uit het zuiden komen dan kun je de sets alvast in slaan. Bij The Luxury Floor is de Weekly Journal Set namelijk al te koop voor € 32,95!

 photo 4e1fbdda75b911e2b9da22000a1faf53_7_zps75561893.jpg photo 9e9966686e1011e2bad822000a9f3047_7_zpsd1d45bb9.jpg 
My favorite fashion item:
And last but certainly not least, mijn geliefde jeansblouse! <3 Dit is het Only Rock It Fitted Pearl 'Shirt' besteld via de heerlijke webshop Sans Online. Is deze blouse geen plaatje? Ik heb echt maanden getwijfeld of een jeansblouse wel ‘Joyceig’ zou zijn, maar deze is echt perfect. Ja, het is een jeans blouse en ja, hij is behoorlijk stoer, maarrrr het kraagje is bezet met pareltjes en diamantjes. That’s as girly as it gets! Wie twee maanden geleden nog met mij door de H&M struinde en me voor de zoveelste keer vertwijfeld een jeansblouse zag passen, had nooit gedacht dat de dag ooit zou komen, maar yes yes: Ik ben overstag gegaan en ik ben gék op ‘mijn’ jeansblouseje!
♥ De Only Rock it Fitted Pearl Jeans Blouse is te koop via Sans Online voor € 39,95.

And that’s it for my february favorites, schatjes! Nu zijn jullie aan de beurt! Waar was jij deze maand écht verslaafd aan? Hier zijn alle guilty pleasures welkom, meer dan welkom zelfs. Deel jouw current loves & obsessions in de comments. Misschien ontdekken we dankzij jou nog wel een geweldig smudge- én budgetproof oogpotlood óf een pareltje van een blog? Who knows! 

Oh, en fijn weekend natuurlijk! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio